MApN a trimis la Dornesti sase camioane cu ajutoare

Luni, 12 Iulie 2010, ora 14:29
1553 citiri
MApN a trimis la Dornesti sase camioane cu ajutoare

Ministerul Apararii Nationale a trimis sase camioane cu alimente, imbracaminte si mobilier primariei din comuna suceveana Dornesti, pentru locuitorii ale caror case au fost distruse de inundatii, bunurile fiind donate de cadre militare si salariati civili din unitatile Armatei.

Tot in sprijinul populatiei afectate de inundatii din satele Rotunda si Buruienesti, din comuna Doljesti, judetul Neamt, militari din Divizia 1 Infanterie "Dacica" se vor deplasa, marti, cu doua camioane de bunuri donate si care constau in imbracaminte, echipament sportiv si rechizite pentru 100 de copii, relateaza Mapn.

De asemenea, Divizia 1 Infanterie "Dacica" va asigura o mini-vacanta, pana pe 18 iulie, pentru 45 de copii din satele Rotunda si Buruienesti, la o cabana militara din judetul Brasov.

In localitatea Dornesti, din judetul Suceava, militari din Batalionul 72 Geniu si Batalionul 17 Vanatori de Munte au instalat, joi, podul de pontoane peste raul Suceava, iar locuitorii ale caror case au fost distruse in urma inundatiilor au primit 200 de echipamente de imbracaminte complete, 100 de paturi, 500 de cearsafuri, foi de cort, ranite, gamele, bidoane de apa si 1.000 de prosoape.

Totodata, 20 de copii din comuna Dornesti, insotiti de doua cadre didactice, vor petrece, in perioada 15-30 iulie, o saptamana la munte si una la mare, prin grija Comandamentului Logistic Intrunit.

Initiativa acestei vacante apartine ministrului Apararii Nationale Gabriel Oprea, in urma discutiilor purtate cu autoritatile locale si cu locuitorii sinistrati din localiatea Dornesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#inundatii ajutoare Mapn, #ajutoare Dornesti Armata , #inundatii