Ziare.com

Sase morti in urma inundatiilor din Moldova

Luni, 28 Iunie 2010, ora 08:14

   

Sase morti in urma inundatiilor din Moldova
Sase oameni si-au pierdut viata in ultimele zile in Moldova din cauza inundatiilor, iar vestile privitoare la vreme nu sunt nici acum bune, dupa cum anunta meteorologii. O femeie din Suceava este inca data disparuta.

In jur de 1.000 de gospodarii din satul Slobozia, orasul Roslov, au fost inundate duminica dupa ce raul Cracau a iesit din matca inca de dimineata.

Alte 30 de case din anexa Valeni a municipiului Piatra Neamt au fost si ele inundate. In Piatra Neamt 1.500 de locuinte au fost afectate de inundatiile din ultimele zile.

De asemenea, drumul care face legatura intre localitatile Caciulesti si Girov a fost blocat, dupa ce un pod aflat pe aceasta ruta s-a surpat ca urmare a viiturilor.

Romania sub ape: doi morti si zeci de localitati inundate (Video)

Zeci de familii din judetul Botosani, localitatea Cosula, au fost evacuate dupa ce raul Miletin a iesit din matca si a inundat mai multe gospodarii.

Numeroase gospodarii din satul Barasti, judetul Suceava, au fost inundate, iar alte 30 de gospodarii sunt in pericol de inundatie dupa ce debitul paraului Rasca a crescut.

Duminica, hidrologii au emis o avertizare cod rosu pe raurile Prut si pe Raul Negru din judetul Covasna. Avertizarea este valabila pana luni, la ora 16:00.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1198 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor