Jaf ca-n filme la o benzinarie din Alba: Angajata legata cu banda adeziva

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 18:02
3546 citiri
Jaf ca-n filme la o benzinarie din Alba: Angajata legata cu banda adeziva
Foto: Alba 24

O benzinarie din localitatea Blaj, judetul Alba, a fost jefuita vineri noaptea. Patru barbati au atacat-o pe angajata statiei si au reusit sa fuga cu 22.000 de lei, sustrasi dintr-un seif.

Este vorba despre o reprezentanta Lukoil, aflata la intrarea in Blaj, dinspre Alba Iulia, aceasta fiind dotata cu sistem de supraveghere video, arata Alba 24.

Cei patru atacatori au profitat de faptul ca femeia a iesit din benzinarie si au lovit-o pe angajata cu pumnii in fata, provocandu-i rani la ochi si in zona maxilarului. Apoi au legat-o cu banda adeziva la maini si la ochi si au amenintat-o sa le dea cheia seifului.

Femeia a cedat, iar hotii au pus mana pe bani si au fugit de la locul jafului. Ulterior, victima a apasat butonul de panica, iar in scurt timp au sosit echipaje de politie, SMURD si reprezentanti ai firmei de paza.

IPJ Alba a informat ca "la data de 22.11.2014 ora 2.02, printr-un apel prin 112, politia a fost sesizata cu privire la faptul ca angajata unei statii de carburanti din municipiul Blaj a fost agresata de persoane necunoscute care ar fi sustras banii din incasari.

La fata locului s-a deplasat imediat politisti de investigatii criminale si criminalisti, iar din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca in noaptea de 21/22.11.2014, in jurul orei 1.50, patru persoane necunoscute, profitand de faptul ca angajata statiei de carburanti a iesit din incinta, au imobilizat-o si au sustras dintr-un seif suma de 22.400 lei, bani proveniti din incasari".

Reprezentantii Politiei au mai spus ca agentii continua cercetarile "pentru identificarea autorilor in vederea tragerii lor la raspundere penala sub aspectul comiterii infractiunii de talharie precum si pentru recuperarea prejudiciului".

"Butonul a fost activat la ora 02.00 si la 02.02 minute am fost la fata locului. Cand am ajuns lumina era intrerupta si usa inchisa. Am batut in geam, am strigat la doamna ca sunt de la paza. Era legata la cap, avea o banda prinsa pe cap si sangera la nas. A venit la usa, i-am acordat primul ajutor si am anuntat organele competente. Era in stare de soc. A zis ca a iesit pana afara si au atacat-o", a declarat un agent al firmei de paza.

Angajata benzinariei a fost dusa la spitalul din Blaj, unde primeste ingrijiri medicale.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#jaf benzinarie Blaj, #jaf benzinarie Alba , #jaf
Comentarii