Amendat de 5 ori intr-o noapte: Motivul incredibil pentru care a sunat un barbat la 112

Luni, 21 Martie 2016, ora 15:21
4189 citiri
Amendat de 5 ori intr-o noapte: Motivul incredibil pentru care a sunat un barbat la 112
Foto: Ziare.com

Un barbat din Sebes, judetul Alba, a fost sanctionat, in noaptea de duminica spre luni, de catre jandarmi, de 5 ori intr-un interval de doar doua ore, dupa ce a solicitat interventie pentru a fi condus acasa, deoarece ii era frig, apoi pentru a testa viteza de reactie a jandarmilor.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Politia Alba, in noaptea de duminica spre luni o tanara s-a prezentat la sediul Sectiei de Jandarmi Sebes, cerand ajutor, deoarece iubitul ei o scosese afara din casa.

La locuinta celor doi, barbatul, Ion B., de 38 de ani, a fost gasit in compania unor prieteni, iar dupa ce a aflat ca jandarmii au fost chemati de iubita lui, a injurat-o pe femeie, a amenintat-o cu bataia si chiar a imbrancit-o in prezenta celor trei copii minori pe care ii au impreuna, a musafirilor si a jandarmilor.

Totodata, barbatul a refuzat sa se legitimeze si a solicitat interventia altor forte de ordine, pe motiv ca jandarmii i-au cerut documentul de identitate.

In aceste conditii, barbatul a fost imobilizat si condus la sediul Jandarmeriei Sebes. Dupa ce a fost sanctionat cu trei amenzi contraventionale in valoare totala de 2.500 lei, barbatul a fost condus la spital, deoarece "starea in care se gasea putea constitui un risc la adresa sanatatii sale".

Barbatul a refuzat orice interventie medicala, a plecat acasa, insa apoi a apelat 112 si a chemat fortele de ordine, invocand furtul unui telefon, dar ulterior s-a dovedit ca sunase chiar de pe aparatul presupus furat si motivul real era ca dorea ca jandarmii sa-l conduca acasa pentru ca afara era frig.

El a fost din nou sanctionat cu amenda in valoare de 500 lei si i s-au expus situatiile in care este indreptatit sa solicite ajutor la 112.

Dupa o ora, barbatul a solicitat din nou ajutor la numarul unic pentru semnalarea situatiilor de urgenta, invocand faptul ca si-ar fi rupt membrele superioare. La sosirea jandarmilor, el a recunoscut ca a facut o gluma si a vrut doar sa vada in cat timp ajung acestia la el. El a primit o noua amenda in valoare de 500 lei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#barbat sanctionat jandarmi, #barbat sunat jandarmi frig , #jandarmi