Hans Klemm, despre modificarile la Legile Justitiei: Ingrijorarile profunde ale Guvernului SUA nu s-au schimbat

Miercuri, 08 Noiembrie 2017, ora 19:55
4224 citiri
Hans Klemm, despre modificarile la Legile Justitiei: Ingrijorarile profunde ale Guvernului SUA nu s-au schimbat
Foto: Arhiva/Ziare.com

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a declarat, miercuri, ca "ingrijorarile profunde" ale Guvernului american cu privire la propunerile de modificare a Legilor Justitiei nu s-au schimbat.

Aflat intr-o vizita la Arad, Hans Klemm a fost intrebat de jurnalisti care este parerea sa despre modificarile la Legile Justitiei, el afirmand ca "ingrijorarile profunde" ale Guvernului american nu s-au schimbat.

"Guvernul meu, si accentuez asta, Guvernul SUA, a exprimat cred ca pe 29 august ingrijorari profunde cu privire la acest pachet, iar acele ingrijorari nu s-au schimbat pana acum", a declarat ambasadorul SUA.

De asemenea, Klemm a fost intrebat de jurnalisti despre modificarile fiscale aprobate miercuri de Guvern, el afirmand ca a incurajat intotdeauna Executivul de la Bucuresti "sa tina cont de principiile stabilitatii, predictibilitatii, transparentei si sa se consulte cu toti cei implicati, astfel incat sa se ajunga la cele mai bune decizii".

Klemm, semnal pentru investitori in ziua in care Guvernul a adoptat "revolutia fiscala"

Ambasadorul SUA a vizitat miercuri fabrica de vagoane de marfa Astra Rail din Arad, care a fuzionat in luna iunie cu Greenbrier Companies Inc., companie americana.

Klemm a spus ca si-a dorit sa viziteze fabrica pentru a da un semnal de sustinere pentru investitorii americani de aici, el declarandu-se impresionat de halele de productie.

"Este impresionant, nu am crezut ca ceea ce se intampla la Arad este de o asemeena magnitudine. Sunt uimit de scala a aceea ce se intampla aici in Romania, sunt foarte mandru de acest parteneriat care are loc aici intre muncitori, autoritatile din Arad si compania americana", a afirmat ambasadorul SUA.

Compania americana Greenbrier Companies Inc. si fabrica aradeana Astra Rail au fuzionat in 1 iunie 2017, prin infiintarea companiei Greenbrier Europe.

Greenbrier proiecteaza, construieste si comercializeaza vagoane de marfa in America de Nord, America Latina si Europa.

Fabrica aradeana are o capacitate de productie de aproximativ 5.000 de vagoane de marfa pe an si este controlata de compania americana cu o cota de 75%.

Ambasadorul SUA: Ar trebui sa va ingrijoreze ca R. Moldova este inaintea Romaniei in ceea ce priveste climatul de business

Ambasadorul SUA la Bucuresti, despre cei care ataca multinationalele: S-ar putea sa fie influenta nociva a Rusiei

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Hans Klemm legi justitie ingrijorare profunda , #justitie