Ipoteza oficiala: Codrut Marta nu mai e in viata (Video)

Sambata, 12 Iulie 2014, ora 21:24
13504 citiri
Ipoteza oficiala: Codrut Marta nu mai e in viata (Video)
Foto: Arhiva

Procurorul Marius Iacob, adjunctul sefului DNA, spune ca este luata in calcul ipoteza foarte probabila ca fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, sa nu mai fie in viata in acest moment.

"Avem in lucru un dosar care are si acest aspect, al disparitiei lui Codrut Marta. Codrut Marta e dat in urmarire internationala, pe numele lui s-a solicitat acum 2 ani mandat de arestare preventiva. Luam in calcul si varianta in care el a fost ucis. La momentul de fata facem cercetari pe toate aceste planuri. Cel mai probabil el nu se mai afla in viata in acest moment", a declarat Marius Iacob, informeaza Romania TV.

Kovesi: Nu avem probe clare cu privire la locul in care se afla Codrut Marta

Codrut Marta a fost dat disparut in luna mai a anului 2012. Din acel moment el are statutul de urmarit international, fiind emis mandat de arestare preventiva pe numele lui.

Cu toate acestea anchetatorii nu au dat de nicio urma. Procurorii au in vedere si ipoteza conform careia Marta ar fi imprumutat cu o suma foarte mare de bani un important om de afaceri, el neprimindu-si banii inapoi la termenul stabilit.

Sorin Blejnar, trimis in judecata

Codrut Marta este cercetat alaturi de Sorin Blejnar, fost sef al ANAF, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul adus statului este de peste 15 milioane de euro.

Dosarul Motorina: Descoperire socanta in buncarul complicilor lui Codrut Marta

De asemenea, el face parte dintr-un lot de 20 de complici cercetati in dosarul "Motorina". Doi dintre acestia au descoperiti cu ajutorul FBI si extradati din SUA in luna mai.

Sotia lui Codrut Marta a fost trimisa in judecata pentru proxenetism.

Dosarul prostituatelor de lux: Sotia lui Codrut Marta e libera sa plece din tara

Misterele disparitiei lui Codrut Marta. De ce refuza judecatorii sa-l declare mort pe fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Codrut Marta asasinat, #Codrut Marta Blejnar, #Codrut Marta omorat , #justitie