Cum cerea spaga fiul procurorului: Nu am bani nici de mancare. Va roaga mama sa ma ajutati

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 23:15
5764 citiri
Cum cerea spaga fiul procurorului: Nu am bani nici de mancare. Va roaga mama sa ma ajutati

"Nu am bani nici de mancare. Va roaga mama sa ma ajutati si pe mine" este mesajul trimis de fiul procurorului Angela Nicolae, printr-un SMS, unuia dintre oamenii de afaceri care ar fi facut parte din reteaua evazionista in domeniul alimentar, potrivit interceptarilor din dosar.

"Domnu Rami mama s-a descurcat. Se imprumuta la o colega. Ia este in Katani acum. Eu sunt singur acasa si nu mai am bani nici de mancare si tigari. Eu pe dvs va consider ca un tata va roaga mama sa-mi dati si mie niste bani pana joia viitoare cand vine va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine.

Eu as putea sa ne vedem daca se poate astazi, sau maine... Va rog din suflet, ajutati-ma si pe mine, nu ma lasati. Astept un raspuns de la dvs. cat se poate de repede. Cu stima si respect, domnu Rami", i-a scris Daniel Nicolae omului de afaceri Rami Ghaziri, potrivit interceptarilor din dosarul de evaziune de peste 50 de milioane de euro.

Fiul procurorului a cerut bani pentru plata ratelor la banca

Intr-un alt mesaj de tip SMS, fiul procurorului Angela Nicolae, de la Parchetului General, ii cere lui Rami Ghaziri bani pentru a plati ratele la banca.

"Buna seara domnu Rami. Sunt cu mama langa mine si va intreaba maine cand mia-ti spune sa vin la dvs sa vb ma intrebat si ca va roaga sa o ajutati si pe ia cu ce ia-ti promis sa plateasca si ea cele 2 rate la banca adica 50.000 de milioane vechi", este un alt mesaj trimis de Daniel Nicolae, la data de 30 iunie.

Mai mult, potrivit procurorilor, Angela Nicolae i-a cerut lui Ghaziri inclusiv bani pentru a acoperi cheltuielile de reparatie a masinii fiului sau: "In data de 25.07.2013 inv. Nicolae Angela Eugenia a pretins de la inv. Rami Ghaziri, tot prin intermediul inv. Nicolae Daniel sumele de 20.000 RON lunar si 3.000 RON, aceasta din urma cu explicatia achitarii contravalorii unor reparatii la autoturismul folosit de fiul sau Nicolae Daniel".

"Nicolae Daniel: Da, mama.

Angela Nicolae: Eu sunt intr-o pauza, acuma, la sedinta asta. Da-i acuma lu' Emil telefon, dar in momentu' asta sa-i dai telefon. Ma rog, el imi spusese mie ca voi ati cerut si aia si aia si aia... da-i un telefon acuma, pentru ca el zicea ca sa te duci maine la el, acolo la Crevedia. I-am spus ca: domne, masina e-n service, e nu stiu ce. Da-i acuma un telefon si vorbeste cu el.

Nicolae Daniel: Da, bine, hai ca acuma-i dau", potrivit documentelor procurorilor anticoruptie.

Conform sursei citate, Angela Nicolae l-a amenintat pe Ghaziri in momentul in care acesta nu a "onorat cu promptitudine" cererile procurorului.

"In unele cazuri, pe fondul refuzului invinuitului Rami Ghaziri de a onora cu promptitudine unele cereri vizand sume de bani adresate de invinuita direct si prin intermediul fiului ei, inv. Nicolae Daniel, inv. Nicolae Eugenia Angela i-a transmis cumparatorului de influenta mesaje explicite privind pericolul la care se expune, in situatia in care nu ar mai beneficia de protectia oferita de ea in virtutea functiei detinute.

Angela Nicolae: Eu i-am trimis un mesaj in care am spus ca este bataie de joc, da? Faptu' ca va... inca nu vorbisesi si astea si i-am spus ca sa va raspunda la telefon, pentru ca nu se poate asa ceva, ca cum isi permite, ca e bataie de joc, intelegi?

Daniel Nicolae: Da. Si am vorbit cu..... da, i-am trimis cateva mesaje si dupa, dintre care i-am dat un mesaj urat, de amenintare, stii? I-am dat un mesaj foarte urat si asta, intelegi? Si asta.

Angela Nicolae: Bun.

Daniel Nicolae: Acuma mergem si o luam si pe alte cai, pentru ca astia sunt niste magari nenorociti...

Angela Nicolae: Da.

Daniel Nicolae: Care-si bat joc de noi. Adica nu se poate sa stam cu orele p-acolo, sa-si bata joc de noi, sa ne cheme p-acolo si noi sa stam ca fraierii, stii? Si asta...", potrivit documentelor procurorilor.

Procurorul spagar si fiul sau, arestati preventiv in dosarul evaziunii de milioane de euro

Procurorul Angela Nicolae, implicata in dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro, si fiul acesteia, avocatul Daniel Nicolae, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, marti seara.

Angela Nicolae si fiul ei au fost retinuti, luni seara, fiind acuzati de trafic de influenta in forma continuata si complicitate la trafic de influenta in forma continuata.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#fiu procuror bani om afaceri, #interceptare fiu procuror spagar, #Angela Nicolae arestata , #justitie