Ziare.com

Iulia Motoc dezminte ca ar fi zis ca numirea judecatorilor CCR este neconstitutionala

Vineri, 14 Septembrie 2012, ora 12:13

   

Iulia Motoc dezminte ca ar fi zis ca numirea judecatorilor CCR este neconstitutionala
Judecatoarea Iulia Motoc de la Curtea Constitutionala a dezmintit ca ar fi zis ca numirea judecatorilor CCR este neconstitutionala.

"Nu am spus in niciun moment ca procedura de numire a judecatorilor CCR este neconstitutionala. Am spus ca este o procedura care in primul rand este una constitutionala. Ca pana nu se schimba Constitutia nu se poate face nimic si procedura ar trebui sa fie mai transparenta. A aparut gresit pe site-ul Digi, dar apoi au corectat", a precizat judecatorul, in dreptul sau la replica.

Iulia Motoc si-a folosit dreptul la replica in legatura cu un interviu oferit unui post de televiziune, in care vorbea despre CCR si suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Iulia Motoc, CCR: Numirea judecatorilor de la Curte este neconstitutionala

S.R.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1378 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Iulia Motoc a primit tratament psihiatric!"

E CLAR,NU? E FOARTE CLAR.

Un fost oficial al Romaniei lansează un atac dur la adresa unuia dintre judecătorii ***ții Constituționale a Romaniei, Iulia Motoc. Eugen Mihăescu susține că magistratul a avut nevoie de tratament pishiatric in trecut.

Mai mult: "Iulia Motoc a primit tratament psihiatric!" Vezi cine o face NEBUNĂ pe judecătoarea CCR!

Conform lui Eugen Mihăescu, judecătoarea a venit la Curtea Constituțională "pe pile", prin intermediul soțului ei și că aceasta a avut chiar, la un moment dat, nevoie de tratamentul unui psihiatru.

"Cred că lipsa de activitate a doamnei Motoc a indemnat-o să urmeze - prin corespondentă, că nu văd cum fizic ar fi putut altfel, cursurile la nenumărate universităti. Efortul prea mare trebuie să fie vinovat pentru faptul că doamna Motoc a devenit cunoscută la New York pentru un comportament care a necesitat tratament psihiatric. E de notorietate că domnul Motoc a cerut să părăsească apartamentul din blocul proprietate a Romaniei din 3rd Avenue, colt cu 3rd Street si a inchiriat in World Trump Tower cu 15.000 de dolari pe lună. Spera astfel să scape de indiscretii martori ai comportamentului eratic al doamnei. Revenit in Europa, Mihnea Motoc ocupa un post important la Bruxelles si a scăpat si de consoartă "cazand-o" la Curtea Constitutională. Un aranjament convenabil, care cred că ascunde, de fapt, o misiune la ordine. Asa că zilele acestea ferbinti privim cu ingrijorare spre Curtea Constitutională a cărei componentă ne pune pe ganduri. Nu numai din cauza domnului presedinte Augustin Zegrean, care a fost toată viata juristconsult, dar si din cauza altor membri stiuti si nestiuti, care in loc să judece, răspund pană la ordin", scrie Eugen Mihăescu, fost ambasador al Romaniei la UNESCO, fără ocolișuri.

"La Ministerul Afacerilor Externe se știe că Iulia Motoc are un dosar medical. Dar nimeni nu face nimic", a spus Eugen Mihăescu.

Gadafi se abține și merge la duș...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor