Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Rasturnare neasteptata de situatie in cazul invatatoarei spagare

Miercuri, 08 Ianuarie 2014, ora 10:35
5757 citiri
Rasturnare neasteptata de situatie in cazul invatatoarei spagare
Foto: Geodruid

Cu toate ca unii dintre parintii elevilor de la o scoala din Capitala au depus plangere penala pe numele Danei Blandu, invatatoarea care cerea bani de cadouri de sarbatori, altii ii iau apararea.

De exemplu, mama unui elev, care se ocupa cu strangerea banilor de cadouri pentru angajatii Scolii Generale nr. 10 Maria Rosetii, sustine ca dascalul este nevinovat, potrivit B1 TV.

Femeia a precizat ca in niciun caz nu a fost vorba despre spaga, pentru ca invatatoarea nici nu stia de initiativa parintilor de a strange bani si ca acestia s-au organizat singuri inainte de sarbatorile de iarna.

Noi dezvaluri in cazul invatatoarei spagare de la o scoala de fite din Capitala

"Inainte de sarbatori ne-am organizat singuri, fara doamna invatatoare. Doamna invatatoare nu a stiut nimic de actiunea noastra, in momentul in care a aflat doamna cati bani am strans noi a fost in momentul luni seara, cand m-a sunat, de fapt, eu o sunasem pe ea ca spusese ca ne ajuta cu Mos Craciun.

Toata lumea prezenta la sedinta din 26 noiembrie a fost de acord sa organizam ceva pentru copii si sa vina Mos Craciun la scoala, evident ca am dat bani pentru aceste activitati de Mos Craciun, pentru Mos Nicolae am dat 344 de lei pe intreaga actiune, 17 lei pe copil", a explicat mama elevului.

Sotul invatatoarei spagare trece la amenintari: Eu iert, dar nu uit! O sa ma ocup eu si de asta

De asemenea, aceasta sustine ca nu considera ca parintilor li s-a cerut spaga, ci ca acestia au dat din proprie initiativa cate 26,5 lei pentru cadourile personalului institutiei de invatamant.

"Pentru cadoul de Craciun al cadrelor didactice sau personal administrativ au fost date in total fiecare parinte 26,5 lei. Nu consider ca s-a dat o spaga si nu avem de ce sa aducem aceste acuze", a mai spus femeia.

Plangere penala pentru invatatoarea spagara

Pe numele Danei Blandu a fost intocmit un dosar penal pentru foloase necuvenite, dupa ce mai multi parinti au depuns plangere pe numele ei, pentru ca le-ar fi cerut bani de cadouri. Mai mult, o inregistrare cu invatatoare in momentul in care facea acest lucru a aparut, recent, in presa. O comisie de la Inspectoratul Scolar se ocupa de acest caz si urmeaza sa mai faca verificari si miercuri.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#invatatoare spagara parinti aparare, #invatatoare spagara mama aparare, #Dana Blandu parinti aparare , #justitie