Trei manifestanti de la Iasi, ridicati de politisti in civil

Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 18:21
2429 citiri
Trei manifestanti de la Iasi, ridicati de politisti in civil
Foto: Digi24

Trei persoane prezente, vineri, la manifestarile de Ziua Unirii organizate la Iasi au fost ridicate de politisti in civil si duse la sectia de Politie numarul 3 din Iasi.

"A existat un incident, este vorba de o stare conflictuala, un conflict verbal intre trei persoane, dar echipe de la Politie le-au dus la sediul Sectiei 3, pentru legitimarea lor si stabilirea imprejurarilor in care s-au desfasurat faptele respective. In prezent, se fac verificari, urmand sa fie luate masurile legale", a declarat ofiterul responsabil cu relatiile publice al Gruparii de Jandarmi Mobile Bacau, maior Madalin Taranu, pentru Mediafax, care prezinta si o inregistrare video de la incident.

Jurnalistii de la "Buna Ziua, Iasi!" sustin ca au fost dusi la sectie si manifestanti care i-au huiduit pe politicienii veniti la Iasi.

Circa 2.000 de oameni au participat, vineri, la manifestarile organizate cu prilejul zilei de 24 ianuarie, cand romanii aniverseaza "Mica Unire". La eveniment a fost prezent presedintele Senatului Crin Antonescu, precum si mai multi ministri, dar si lideri politici locali. Premierul Victor Ponta isi anuntase prezenta, dar a renuntat in ultimul moment.

Mai multi participanti la eveniment au huiduit politicienii si au strigat lozinci precum "Jos Basescu, Ponta si-Antonescu", "Ceausescu n-a murit, este Ponta travestit" sau "Jos Mafia!".

Si Opozitia a fost reprezentata la manifestari, de liderul PDL Vasile Blaga si presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu.

De alfel, Crin Antonescu, a tinut un scurt discurs pe scena special amenajata, exprimandu-si regretul ca Vasile Blaga nu se afla alaturi de el, ci in public, si spunand ca gandul sau "se indreapta si catre cei care aleg sa fluiere si sa huiduie, pentru ca si ei trebuie sa fie alaturi de noi".

In acest an nu s-a dansat Hora Unirii, in semn de respect fata de mortii accidentului aviatic din Apuseni, in schimb cei prezenti aproape ca s-au calcat in picioare pentru a primi o portie de carnati cu fasole si colac.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#manifestanti ridicati Iasi, #huiduieli Ziua Unirii Iasi, #Antonescu huiduit Ziua Unirii , #justitie