Loto 6/49: Vezi cine a castigat Marele Premiu de 10,3 milioane de euro

Luni, 25 Aprilie 2011, ora 07:38
14153 citiri
Loto 6/49: Vezi cine a castigat Marele Premiu de 10,3 milioane de euro
Foto: Arhiva

Premiul cel mare pus la bataie de Loteria Romana cu ocazia tragerii de Paste, in valoare de aproximativ 10,3 milioane de euro, a fost castigat de un jucator din Arad.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 2-38 din Arad si a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49 si o varianta la Noroc, pretul acestuia fiind de doar 26,5 lei, informeaza Loteria Romana prin intermediul unui comunicat.

Norocosul castigator a obtinut si la tragerea principala un castig de categoria a III-a in valoare de 221,67 lei, iar suma totala castigata cu un bilet care a costat doar 26,5 lei este de 41.997.311,42 lei.

Premiul castigat duminica seara este cel de-al treilea mare premiu din istoria loteriei, de peste 10 milioane de euro.

In prima zi de Paste, in afara de tragerile obisnuite, Loteria a organizat o extragere suplimentara pentru jocul 6/49, pentru care fondul de premiere a fost suplimentat cu 500.000 de lei. In total, duminica Loteria a acordat peste 114.800 de premii, in valoare de peste 11,7 milioane de euro la tragerile speciale de Paste.

De asemenea au fost extrase si 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare, 10 taloane mov fiecare: domnul Nitu din Runcu, domnul Bunca din Braila, domnul Hurezu din Petrosani, doamna Ivan din Bucuresti, doamna Eftimie din Calarasi, domnul Ene din Ciulnita, doamna Trasca din Turnu Severin, domnul Turzu din Buzau, domna Grusca din Bucuresti si domnul Gogoasa din Bucuresti.

Loteria Sarbatorilor de Paste

Tot duminica au avut loc si extragerile pentru desemnarea castigatorilor celor 746 de premii puse in joc de Loteria Romana pentru "Loteria Sarbatorilor de Paste".

La tragerea principala Loto 6/49, la categoria I, nu s-a inregistrat niciun castig, astfel ca suma de 39.548.585,73 lei a fost reportata pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentara. Loteria Romana a suplimentat fondul de castiguri al categoriei I al celei de-a doua trageri cu suma de 500.000 lei.

Numarul total de premii atribuite la cele doua trageri Loto 6/49 este unul impresionant: peste 100.000 de castiguri.

Au ramas in joc reporturi atractive la categoriile I ale jocurilor Joker, Noroc Plus, Super Noroc precum si la categoriile I, N+3 si N-3 ale jocului Noroc.

La jocul Loto 5/40, la categoria I, se inregistreaza doua castiguri a cate 24.237,60 lei fiecare. Unul dintre biletele norocoase a fost jucat la agentia 16-003 din Craiova, a fost completat cu o schema redusa cod 15, care presupune 9 variante, pretul biletului fiind de 14,5 lei.

Pe langa castigul de categoria I, posesorul biletului norocos a mai obtinut si patru castiguri de categoria a III-a, suma totala castigata fiind de 24.875,40 lei. Cel de-al doilea castig de categoria I a fost obtinut pe un bilet jucat la agentia 74-024 din Bucuresti, biletul fiind completat cu patru variante simple si o varianta la Super Noroc, pretul acestuia fiind de 7,3 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#castigator tragere Loto, #jucator norocos Arad, #premiu zece milioane euro , #loto