Premiul cel mare la loto merge la Galati. La aceeasi agentie s-a mai castigat de 4 ori

Luni, 13 Mai 2019, ora 16:21
10505 citiri
Premiul cel mare la loto merge la Galati. La aceeasi agentie s-a mai castigat de 4 ori
Foto: Arhiva Ziare.com

La agentia din Galati unde a fost vandut biletul castigator de duminica s-au mai castigat alte patru mari premii.

Biletul castigator la Loteria Romana a fost cumparat saptamana trecuta de la o agentie din orasul Galati. Tichetul care ii asigura cumparatorului suma de 4,7 milioane de euro a fost completat la o agentie loto din Piata Energiei.

Angajata agentiei spune ca are emotii, deoarece de-a lungul anilor a acordat numeroase castiguri importante.

"Este o munca cu responsabilitate. Daca ati sti cum imi bate inima. Este o agentie norocoasa, s-au mai castigat premii mari de-a lungul timpului aici. Lucrez la Loto de aproape 37 de ani. Avem clienti fideli aici", a declarat vanzatoarea Veta Radu.

Castigurile mari au atras numerosi galateni la agentia norocoasa. Numeroase persoane vin din alte cartiere ale orasului in cautarea numerelor castigatoare.

"Si eu joc la aceasta agentie. Am jucat ieri si am verificat biletele. Am avut emotii, nu au fost insa numerele castigatoare. Am castigat cel mai mult aici 2.500 de lei", a spus Virgil Marin, unul dintre clientii agentiei galatene.

Chiar daca nu au castigat premii mari, ceilalti clienti ai agentiei galatene spun ca vor continua sa joace la Loterie si isi fac planuri cu banii pe care i-ar putea obtine.

"Este o agentie norocoasa. Acum cand am auzit ca s-a castigat, am venit sa pun niste numere. Si eu joc mereu. Cumpar cate sase, opt bilete, dar pana acum nu am castigat sume mari. Cel mai mult am castigat 1.000 de lei. Numerele mele norocoase sunt 13, 25 si 28. Daca as fi castigat o suma asa mare, as dona o parte din bani la un camin de batrani, as cumpara o casa", a povestit Vasile Ciolan, un alt client al Loteriei Romane.

In total, la agentia din Piata Energiei au fost castigate cinci premii mari la categoria I, la Loto 6 din 49. Si la alte agentii din orasul Galati au fost obtinute castiguri importante la Loto.

In ultimii 20 de ani, cinci galateni au castigat premii cuprinse intre 500.000 de euro si 11 milioane de euro.

Biletul completat la tragerea Loto 6/49 a avut trei combinatii complete de numere.

Potrivit Loteriei Romane, acesta este primul premiu de categoria I castigat anul acesta la Loto 6 din 49. Precedentul mare premiu a fost acordat la inceputul lunii decembrie, anul trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#agentie Galati bilet castigator, #Galati bilet loto castigator, #premiu loto castigat Galati , #loto
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Premiul cel mare la loto merge la Galati. La aceeasi agentie s-a