Loto 6/49: Premiul cel mare a fost castigat - Un norocos va primi 2,2 milioane de euro

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 21:10
6594 citiri
Loto 6/49: Premiul cel mare a fost castigat - Un norocos va primi 2,2 milioane de euro

Premiul cel mare la Loto 6/49 a fost castigat la extragerea de joi, urmand ca norocosul care a ghicit numerele sa primeasca 2,2 milioane de euro.

Biletul castigator a fost cumparat la o agentie din Constanta, avand trei variante simple, si a costat doar 16,9 lei. Este pentru prima oara in 2012 cand se castiga premiul cel mare la loterie.

Din cele trei variante jucate, cea de-a doua varianta s-a dovedit a fi cea cu noroc. Posesorul biletului a castigat pe langa premiul de categoria I si un premiu de categoria a IV-a, in valoare de 30 lei, pe cea de-a treia varianta, se arata intr-un comunicat al Loteriei Romane.

La categoria a II-a s-au obtinut 11 castiguri a cate 15.874 lei, la categoria a III-a 629 de castiguri a cate 277,60 lei iar la categoria a IV-a 11.063 de castiguri a cate 30 lei.

De un inceput de an bun a avut parte si jucatorul care a obtinut in urma tragerii Loto 5/40 de astazi premiul de categoria I, in valoare de peste 42.000 de lei.

Pe biletul norocos cumparat de la o agentie din Ploiesti s-a jucat schema cod 47 care presupune 18 numere si 732 de variante, iar pe langa premiul de categoria I, posesorul biletului a obtinut si doua premii de categoria a III-a.

Jocul Super Noroc i-a adus posesorului biletului Loto 5/40, jucat la agentia 01-032 din Cugir, jud. Alba, pentru prima tragere din noul an, premiul de categoria I in valoare de 85.296,94 lei. Biletul a fost completat cu patru variante simple la Loto 5/40 si o singura varianta la Super Noroc.

Pentru tragerile loto de duminica au ramas in joc reporturi atractive la Joker (la categoria I un report in valoare de peste 2,9 milioane lei), la Noroc Plus (la categoria I un report in valoare de aproximativ 65.500 lei) si un report cumulat la jocul Noroc in valoare de peste 2,4 milioane lei.

Loto: Cat au castigat romanii in 2011

In anul 2011, Loteria Romana a acordat peste 6,9 milioane de castiguri, in suma totala de peste 171 milioane euro, la toate jocurile automatizate pe care le organizeaza.

La categoriile I, a II-a, a III-a si a IV-a s-au inregistrat castiguri in valoare totala de peste 150 milioane lei (peste 34 milioane euro).

L.S.

Loteria Română propune noi câștiguri. Cât va costa Lozul "Team Romania"
Loteria Română propune noi câștiguri. Cât va costa Lozul "Team Romania"
Lozul "Team Romania" va fi lansat de Loteria Română pentru a fi alături de sportivii români care au obţinut performanţe şi reprezintă România la cea de-a 33-a ediţie a Jocurilor Olimpice...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#loto, #premiu loto, #numere loto, #loterie , #loto