Al cincilea membru al clanului Preda a fost eliberat

Marti, 24 Februarie 2009, ora 13:33
792 citiri
Al cincilea membru al clanului Preda a fost eliberat

Magistratii Judecatoriei Sectorului 6 l-au lasat liber si pe cel de-al cincilea inculpat din cazul altercatiei de sambata de la Plaza Mall, care face parte din clanul Preda.

Procurorii au anuntat imediat ca vor face recurs, informeaza Realitatea TV.

Dupa ce procurorii au cerut arestarea lui Alexandru Udrea in lipsa, pentru ca nu a fost gasit de politie, suspectul s-a prezentat, marti,de bunavoie la Judecatoria Sectorului 6, potrivit reprezentantilor institutiei, informeaza Newsin.

Udrea este cel de-al cincilea suspect implicat in scandalul de la mall. Ceilalti patru suspecti au fost eliberati de judecatori.

Reamintim ca mai multe persoane din clanul Preda au fost implicate, sambata, 21 februarie, intr-o altercatie cu agentii firmei care asigura paza in Plaza Mall, fiind ranite mai multe persoane.

Duminica, Judecatoria Sectorului 6 nu a fost de acord ca trei dintre cei cinci sa fie arestati preventiv, dar a decis sa discute propunerea de arestare preventiva a lui Eugen Preda abia luni, cand acesta a si fost, la randul lui, lasat liber de instanta.

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6 a declarat recurs.

Tribunalul Bucuresti va judeca, vineri, recursul procurorilor la decizia Judecatoriei Sectorului 6, prin care s-a hotarat ca trei dintre persoanele retinute in urma altercatiei de sambata seara de la Plaza Mall sa fie cercetate in stare de libertate.

Este vorba despre Andrei Badula, Petre Pascu si Marian Scarlat. Acestia sunt acuzati de ultraj si tulburarea linistii publice.

Liderul clanului din care fac parte cei patru, Eugen Preda, este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, lovire si alte violente, precum si pentru port ilegal de arma alba.

Eugen Preda a fost, pana luni, cand a fost demis, subofiter si figura la centrul sportiv Dinamo Brasov, subordonat Ministerului Administratiei si Internelor, din partea caruia a castigat premii sportive importante.

Eugen Preda a mai fost cercetat de politisti tot pentru acte de violenta.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Alexandru Udrea eliberat, #Plaza Mall Romania, #Eugen Preda eliberat , #magistrati