Tatal gemenilor nascuti prematur ii apara pe medicii de la maternitate

Marti, 23 Noiembrie 2010, ora 20:47
1723 citiri
Tatal gemenilor nascuti prematur ii apara pe medicii de la maternitate
Foto: Arhiva

Tatal bebelusilor nascuti prematur la maternitatea din Campulung Muscel si transferati la Bucuresti a declarat marti ca nu a acuzat personalul medical al spitalului argesean si a multumit medicilor si asistentelor pentru ingrijire, considerand ca fara aportul acestora copiii lui nu ar fi trait.

Parintele i-a multumit, in mod special, si medicului Marieta Stefanescu, cercetata pentru neglijenta in serviciu in dosarul gemenilor, si a spus ca aceasta a "tras cu dintii de viata copiilor", informeaza Mediafax.

"Vreau sa lamurim odata pentru totdeauna ce s-a intamplat, dat fiind faptul ca unele televiziuni si ziare au facut numai supozitii si tot felul de ipoteze. (...) Vreau sa aduc multumiri celor care au avut grija de copii din momentul nasterii si pana in ziua de fata. Tin sa multumesc doamnei doctor Stefanescu si intregului colectiv de la Sectia de nou-nascuti de la Spitalul Municipal din Campulung Muscel. Copiii au fost tinuti la incubator inca din momentul nasterii si pana cand au fost transferati la Bucuresti, nu cum s-a spus ca au fost lasati in plata Domnului", a declarat acesta.

Cazul gemenilor de la Campulung: dosar penal pentru sefa de la Neonatologie

Tatal gemenilor nascuti prematur a mai spus ca doctorita care este acum acuzata de neglijenta in serviciu este cea care s-a luptat pentru viata lor.

"Si vreau sa va spun ca doamna doctor chiar a avut grija si a tras cu dintii de viata lor. S-a purtat cu ei ca si cu copiii dansei si nu mi se pare corect si moral sa se arunce cu noroi in dansa. Dansa a tinut cu tot dinadinsul sa fie transferati, sub indrumarea dansei s-au facut demersurile pentru a fi transferati in capitala, dansa cu mine de fata a sunat personal la spitale si maternitati. Dupa noua zile, dar timp de noua zile s-a ingrijit de copii", a mai precizat acesta.

Narcis Glont a mai spus ca nu el a anuntat presa despre acest caz si a precizat ca el nu a facut "nicio plangere penala nici la politie, nici in alta parte".

Gemeni nascuti prematur, abandonati de medicii din Campulung Muscel

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#tata gemeni nascuti prematur, #disculpa medici Campulung Muscel , #maternitate