Unei femei din Fagaras i-au spus ca a nascut un baiat, dar i-au dat o fetita

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 09:53
3904 citiri
Unei femei din Fagaras i-au spus ca a nascut un baiat, dar i-au dat o fetita
Foto: Arhiva Ziare.com

Incurcatura incredibila la Fagaras. Unei femei i s-a spus ca a nascut un baiat, bebelusul a primit bratara albastra si a fost trecut in acte cu genul masculin, dar apoi la alaptat i-a fost adusa o fetita.

Femeia de 33 de ani a nascut duminica, iar asistenta i-a spus ca are un baiat sanatos, insa nu i l-a dat sa il vada, relateaza Pro TV.

A doua zi, la amiaza, i-a fost adus copilul pentru alaptat si avea la mana bratara albastra. Abia la masa de seara a vrut sa il schimbe si a sesizat ca baiatul sau era, de fapt, fetita.

In registrul de nasteri aparea ca a nascut baiat. Medicii si asistentele spun ca a fost vorba despre o greseala si ca femeia a nascut o fata, de fapt.

"Eu imi vreau baiatul, doamna, inapoi, eu nu vreau alt copil. Mie sa imi dea baiatul pe care l-am nascut", a spus proaspata mama Luminita Coscodat.

Ginecologul care a asistat la nastere spune ca a fost un caz greu si ca personalul medical s-a concentrat ca mama si copilul sa fie bine, nu pe sexul nou-nascutului.

"Atentia noastra a fost pe copil si pe mama, sa fie sanatosi, sa se coloreze, o sa reparam aceasta greseala cu ADN-ul mamei si al fatului", a spus medicul Doin Cerghit.

Singura varianta a parintilor este sa realizeze testul ADN pentru a fi siguri ca acel copil este al lor. Pe de alta parte, medicii sustin ca in maternitatea respectiva duminica s-au nascut doar doua fetite si ca nu avea cum sa fie vorba despre vreun baiat.

In urma acestui incident, conducerea Spitalului Municipal Fagaras a deschis o ancheta, transmite News.ro.

"Este vorba despre o greseala pur scriptica. Ne asumam vina in totalitate. Nu se pune problema de o incurcatura intre copii deoarece in acea zi s-au nascut doar doua fete, iar restul bebelusilor nascuti in zilele precedente erau deja cu mamele lor in saloane. Fetita si mama se simt bine, femeia este chiar echilibrata, am discutat cu ea, insa tatal a fost putin mai recalcitrant", a punctat Elena Beldesc, directorul medical al Spitalului Municipal Fagaras.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#incurcatura bebelusi maternitate, #incurcatura fata baiat maternitate , #maternitate