O tanara a murit dupa ce a cazut in fata metroului. A fost impinsa de alta femeie, cautata acum de Politie

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 23:44
53455 citiri
O tanara a murit dupa ce a cazut in fata metroului. A fost impinsa de alta femeie, cautata acum de Politie
Foto: Facebook/ Metrorex

O tanara de 25 de ani a murit, marti seara, in statia Dristor 1 din Bucuresti, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou.

Echipele SMURD venite la fata locului au incercat sa intervina, insa tanara nu mai prezenta semne vitale.

Anchetatorii au urmarit imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe peron si au observat ca tanara a fost impinsa in fata trenului de o alta femeie. Asadar, avem de-a face cu o crima.

Politia o cauta pe aceasta a doua femeie, despre care se stie ca a mai incercat mai devreme sa faca acelasi lucru la statia Costin Georgian, gest surprins tot de camerele video, insa tanara impinsa acolo s-a dezechilibrat, fara sa cada pe sine. Ulterior, a depus plangere la Politie.

Nu exista informatii cum ca intre suspecta si tinerele impinse ar fi existat anterior un conflict.

Politistii au semnalmentele agresoarei si indeamna populatia sa nu intre in panica la aflarea vestii ca exista o femeie care impinge oameni in fata metroului.

Femeia cautata are aproximativ 45 de ani, 1,70 metri, este bruneta si are constitutie slaba, ten deschis, pometi proeminenti.

Era imbracata in jacheta scurta de culoare inchisa, jeans bleumarin inchis, largi, iar pe cap purta tot o esarfa bleumarin inchis, care ii acoperea parul, a transmis Biroul de presa al Politiei Capitalei.

Politistii vor patrula in toate statiile de metrou pana la gasirea suspectei si prezinta imagini cu femeia cautata, cerand sprijin pentru identificarea ei.

Foto: Politia Capitalei/captura video camere de supraveghere metrou

Oricine are informatii despre aceasta persoana este rugat sa sune la 112 sau sa se adreseze primului politist intalnit sau celei mai apropiate sectii de politie.

De cercetari se ocupa Parchetul Tribunalului Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Politia Capitalei exclude varianta ca femeia sa fi parasit deja Bucurestiul, transmite Digi24.

Anchetatorii vor audia toata noaptea martorii acestui omor de la metrou pentru a afla cat mai multe informatii despre femeia suspecta.

B.B.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#tanara moarta metrou Dristor, #deces la metrou , #metrou
Comentarii
Poza HalaObor
HalaObor
rank 1
Bun venit Statului Islamic. Primul pas a fost greu,deacum incolo
Poza JackMalletFlute
JackMalletFlute
rank 1