Cazul Gregorian Bivolaru va fi rejudecat

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 22:30
4277 citiri

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au casat joi sentinta data de Curtea de Apel Alba Iulia in dosarul "gurului" Gregorian Bivolaru, acuzat de trafic de persoane.

Ca urmare a deciziei instantei supreme, cazul sefului organizatiei MISA va fi rejudecat tot la Inalta Curte, iar primul termen va fi in data de 24 mai, anunta Realitatea TV.

Bivolaru a fost achitat in 2010 in legatura cu unele infractiuni, in timp ce altele s-au prescris.

Guru Bivolaru - traficantul de minore

Tribunalul Sibiu a dispus incetarea procesului penal, ca urmare a intervenirii prescriptiei raspunderii penale pentru savarsirea infractiunilor de coruptie sexuala, act sexual cu un minor, ambele in forma continuata, si trecerea frauduloasa a frontierei de stat a Romaniei.

Pentru infractiunile de perversiune sexuala in forma continuata, doua infractiuni de act sexual cu un minor in forma continuata si doua infractiuni de trafic de minori, Gregorian Bivolaru a fost achitat.

Curtea de Apel Alba Iulia a mentinut decizia Tribunalului Sibiu de achitare.

Bivolaru a fost acuzat, in 2004, impreuna cu alte 20 de persoane, pentru comiterea a opt infractiuni, printre care si trafic de persoane si infractiuni asociate crimei organizate.

Initial retinut preventiv, Gregorian Bivolaru a reusit sa fuga din tara. A solicitat azil politic in Suedia, iar instanta suprema a acestei tari a respins, in 2005, fara recurs, cererea de extradare formulata de autoritatile de la Bucuresti.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Gregorian Bivolaru rejudecat, #Gregorian Bivolaru sentinta casata, #Gregorian Bivolaru proces nou , #MISA