Dumitru Costin: Avem un Guvern care isi uraste cetatenii

Miercuri, 16 Martie 2011, ora 14:45
1338 citiri
Dumitru Costin: Avem un Guvern care isi uraste cetatenii
Foto: Evenimentul Zilei

Presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a declarat, miercuri, in deschiderea mitingului din Piata Constitutiei ca "avem un guvern care isi uraste cetatenii".

In fata a zeci de mii de sindicalisti veniti din toata tara, reprezentand toate domeniile de activitate din mediul privat si de stat, liderul BNS, Dumitru Costin, a solicitat sa schimbe mesajul de salut intre cetateni, "de la buna ziua sa spunem jos Guvernul Boc".

"Indiferent ce se va intampla azi (miercuri n.r.) si in viitor va cer ca salutul nostru de acum incolo sa fie acesta: "Jos Guvernul Boc". Guvern care si uraste sincer cetatenii, pe cei care au iesit si sincer i-au votat. Probabil ca azi majoritatea parlamentara care i-a sustinut si ii sustine in continuare va uita pentru ce au fost trimisi in Parlament si vor vota impotriva motiunii.

Sa nu uite ca ne vor chema din nou la urne si atunci o sa-i stergem din cartea de istorie. Din acest Cod al Muncii pe care ei vor sa-l promoveze ni se spune sa plecam din tara. Portile tarii sunt deschise, asa ca plecati pentru ca la voi in tara legislatia este la pamant, sanatatea, invatamantul, protectia sociala sunt la pamant. Decat sa plecam noi mai bine sa plece ei. Jos Guvernul", si-a incheiat discursul liderul BNS, Dumitru Costin.

Alaturi de sindicalistii prezenti la mitingul din Piata Constitutiei participa in semn de solidaritate cu miscarea sindicala din Romania si Josef Niemiec, secretar general adjunct al Confederatiei Europene al Sindicatelor, dar si secretarul general al Federatiei Internationale a Sindicatelor.

Liderii sindicali ii transmit mesajul lor sindicalistilor de la tribuna amplasata in Piata Constitutiei, cerand unitate si caderea Guvernului Boc.

In prezent, alte coloane de manifestanti continua sa intre in Piata Constitutiei la mitingul organizat pe durata dezbaterii in Parlament a motiunii de cenzura pe Codul muncii.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Dumitru Costin BNS, #miting Piata Constitutiei , #miting
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
De ce nu-ti dai demisia, de ce nu intelegi ca la averea pe care o conduci, tu nu-i mai poti reprezenta pe angajati, pentru ca esti rupt de realitate, de lumea celor care supravietuiesc si nu traiesc ca tine...