O jurnalista din Iasi, lovita de unul dintre manifestantii de la mitingul PSD (Video)

Joi, 09 Mai 2019, ora 23:44
17940 citiri
O jurnalista din Iasi, lovita de unul dintre manifestantii de la mitingul PSD (Video)
Foto: captura video

O jurnalista de la TVR Iasi afirma ca a fost agresata joi de unul dintre manifestantii veniti la mitingul regional al Partidului Social Democrat.

Jurnalista Roxana Costas a povestit pe pagina sa de socializare ca a fost nevoita sa intrerupa in timp ce filma cu telefonul mobil momentul in care soseau oamenii in Piata Unirii.

"Clipul s-a oprit pentru ca m-au luat la bataie sustinatorii lui Dragnea. Atat!", a scris Roxana Costas, prezentand si filmul pe care a reusit sa surprinda inclusiv momentul in care era agresata.

Roxana Costas a precizat pentru AGERPRES ca incidentul a avut loc in jurul orei 16,40. Inainte de buletinul de stiri, jurnalista a iesit in fata studioului TVR Iasi, moment in care a vazut trecand spre Piata Unirii un grup de persoane.

"Ca orice jurnalist, sunt jurnalist nonstop. Am vazut ca vin in numar mare, asa ca am intrat pe live pe pagina de Facebook. M-am apropiat de ei, pe unii i-am intrebat de ce au venit la Iasi. Un altul s-a indreptat brusc spre mine si m-a lovit cu pancarta. Nici nu am interactionat cu el. Nu l-am intrebat nimic. Nu am fost ranita. Doar am scapat telefonul jos. Am avut noroc ca in zona se aflau mai multi colegi care au intervenit imediat si l-au admonestat pe cetatean", a spus Roxana Costas.

Joi a avut loc la Iasi un miting organizat de PSD, la care au participat persoane din mai multe judete ale Moldovei. La evenimentul din Piata Unirii a fost prezent Liviu Dragnea, presedintele PSD venind insotit de mai multi membri din conducerea partidului, candidati la Parlamentul European, lideri locali si regionali.

Mitingul PSD din Iasi: Un oras blocat si zeci de mii de oameni adusi pentru ca Dragnea sa faca o baie de multime. In urma, o mare de gunoaie (Video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#miting PSD Iasi jurnalista lovita , #miting