Actorul Nae Lazarescu a murit

Joi, 19 Decembrie 2013, ora 09:29
16484 citiri
Actorul Nae Lazarescu a murit

Actorul Nae Lazarescu a murit, joi dimineata. Actorul avea 72 de ani.

Nae Lazarescu suferea de cativa ani de o boala la ficat.

Colegul sau de scena si prietenul sau Vasile Muraru a spus ca lumea a pierdut un mare actor iar el personal si-a pierdut "jumatatea de scena".

"Am pierdut in primul rand un actor, un om, un partener, jumatatea mea de scena, ce pot sa fac in momentele astea, cine si-a dorit asa ceva? Asta-i viata...Dumnezeu sa-l ierte", a mentionat actorul.

Si Florin Piersic si-a exprimat condoleantele.

"Nici nu am stiut ca in ultima vreme nu ne-am vazut, dar... legatura frumoasa pe care am avut-o cu doi actori a fost cu Nae si Vasile. Daca vorbiti cu Vasile o sa spuna ca nimeni nu i-a iubit asa de tare ca Florin Piersic. Am o tristete nemaipomenita pentru ca ne intalneam cu placere, cu bucurie. Ne luam tot timpul in balon.

Nici nu stiti ce a insemnat pentru mine si ziua de ieri cand a murit Titus Munteanu, acum si asta. Eu nu pot sa spun nimic decat ca sunt la pamant. Nu imi vine sa cred. Sunt alaturi de familia lui Nae si alaturi de Vasile", a declarat Florin Piersic la Antena 3.

Trupul actorului va fi depus vineri dupa-amiaza la teatrul Constantin Tanase. Inmormantarea va avea loc sambata la Focsani, informeaza B365.

Nae Lazarescu a jucat cea mai mare parte din viata alaturi de Vasile Muraru. Cei doi sunt cunoscuti pentru scenetele sale realizate pentru serile de Revelion.

Actorul era angajat la Teatrul Constantin Tanase. El si-a dorit foarte mult sa joace la acest teatru, chiar daca avea sa fie portar sau contabil.

"Eu am vrut sa fiu aici, la Teatrul Constantin Tanase, portar, contabil, orice, dar neaparat la acest teatru. Daca Dumnezeu m-a ajutat sa devin actor...", a declarat el intr-un interviu mai vechi.

Pe langa teatru, actorul a iubit si filmul si a jucat in cateva pelicule, printre care "Grabeste-te incet" (1981), "Santaj" (1981), "Baloane de curcubeu" (1982), "Viraj periculos" (1983) si "Casatorie cu repetitie" (1985). In 2006, el a dat voce personajului Clang din filmul "Masini".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Nae Lazarescu a murit, #Nae Lazarescu murit, #actorul Nae Lazarescu murit, #actorul Nae Lazarescu inmormantare , #morti