Actrita Joan Rivers a murit

Autor: Ana Ilie
Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 08:33
6118 citiri
Actrita Joan Rivers a murit

Actrita Joan Rivers a murit, joi, la varsta de 81 de ani, a anuntat fiica sa, Melissa Rivers.

Controversata actrita de comedie, gazda a emisiunii "Fashion Police", a fost spitalizata de urgenta la Mount Sinai din New York la 28 august, dupa ce a incetat sa mai respire in timp ce suferea o operatie chirurgicala la corzile vocale, intr-o clinica, scrie Huffington Post.

Rivers a ramas in spital in coma indusa si starea sa a fluctuat timp de o saptamana.

Melissa Rivers a anuntat "cu mare tristete moartea mamei mele Joan Rivers. A murit linistita la ora 1.17, inconjurata de familie si prietenii apropiati. Fiul meu si cu mine dorim sa multumim doctorilor, asistentelor si personalului de la spitalul Mount Sinai pentru felul minunat in care au avut grija de mama mea".

Rivers continua aratand ca a primit mesaje de sustinere din intreaga lume si multumeste celor care i-au transmis dragostea si rugaciunile lor.

"Cea mai mare bucurie a mamei mele era sa ii faca pe oameni sa rada. Desi pare dificil acum sa facem asta, stiu ca ultima sa dorinta ar fi sa radem din nou curand", incheie fiica actritei.

Rivers s-a nascut in Brooklyn, New York, in 1933. A jucat pe Broadway si a inceput sa faca stand-up comedy in cluburile din Greenwich Village in anii '60. A avut o indelungata cariera in televiziune, cu mai multe show-uri care i-au purtat numele si este binecunoscuta pentru felul in care a relatat de pe covorul rosu. Cateodata transmisiunile sale, in care critica felul in care se imbraca vedetele, erau mai interesante decat ce se intampla la decernarea premiilor, sustine sursa citata.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Joan Rivers moarta, #Joan Rivers murit , #morti