Cazul familiei gasite moarte: Copilul ar fi murit din cauza unei boli grave, parintii s-ar fi sinucis

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 13:38
5159 citiri
Cazul familiei gasite moarte: Copilul ar fi murit din cauza unei boli grave, parintii s-ar fi sinucis
Foto: Arhiva Ziare.com

Primele date in cazul celor trei membri ai unei familii care au fost gasiti morti intr-un apartament din Constanta arata ca parintii s-ar fi sinucis, dupa ce baiatul ar fi murit in urma unei boli grave, procurorii asteptand insa rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

Reprezentanti ai Parchetului Tribunalului Constanta spun ca baiatul in varsta de zece ani a murit, cel mai probabil, in urma unei tumori pe creier, iar parintii, afectati de aceasta situatie, s-ar fi spanzurat. Mai intai, s-ar fi spanzurat mama, care a fost apoi asezata pe pat langa copil, dupa care s-a sinucis si tatal.

Descoperire socanta la Constanta: O familie intreaga a fost gasita moarta

Anchetatorii au gasit in locuinta familiei mai multe insemnari cu privire la starea de sanatate a copilului si la drama prin care au trecut cei trei.

"Copilul era bolnav de mai multi ani, iar intr-un carnet au scris despre boala copilului, despre suferintele prin care au trecut si ca prefera sa plece toti trei in alta lume", spun sursele citate.

Ultimele insemnari sunt din seara zilei de 2 noiembrie, cand parintii aratau ca i-au dat baietelului ultimul tratament, iar in 3 noiembrie dimineata acestia scriau ca peste noapte acesta a fost mai linistit.

"Copilul a murit, iar ei au decis probabil sa-si curme viata. Mai intai mama, care, dupa ce s-a spanzurat, a fost asezata de sot pe pat, langa copil, si inveliti cu o patura. Apoi s-a spanzurat si el, in bucatarie", au declarat procurorii, care au precizat ca asteapta rezultatele necropsiilor pentru a sti cu exactitate cum au murit cei trei.

Trei membri ai unei familii au fost gasiti morti, miercuri, intr-un apartament de pe bulevardul Tomis din Constanta, barbatul fiind spanzurat, iar sotia sa si copilul de aproximativ zece ani fiind gasiti pe un pat, acoperiti cu o patura.

Acolo au ajuns si mai multe echipaje de Politie, primele indicii aratand ca cei trei erau morti de mai multe zile.

Trupurile au fost transportate la morga pentru necropsie, medicii legisti umand sa stabileasca atat cauzele deceselor, cat si cand s-au produs acestea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#familie moarta Constanta, #familie parinti spanzurati Constanta , #morti
Comentarii