Florin Cioaba a murit: Urmeaza 30 de zile de doliu si funeralii cum nu s-au mai vazut

Duminica, 18 August 2013, ora 15:35
17375 citiri
Florin Cioaba a murit: Urmeaza 30 de zile de doliu si funeralii cum nu s-au mai vazut

Imparatul rromilor Iulian a declarat, dupa aflarea vestii ca Florin Cioaba a decedat in Turcia, ca vor urma 30 de zile de doliu si funeralii "cum nu s-au mai vazut" si a indemnat comunitatea rromilor la pace, spunand sa "nu-si faca griji, pentru ca cei care trebuie sa aiba grija, vor avea in continuare"

Imparatul rromilor Iulian a declarat, duminica, dupa ce a aflat despre decesul lui Florin Cioaba ca este o tragedie si ca va urma o perioada de doliu de 30 de zile, dar si funeralii "cum nu s-au mai vazut".

"Am fost sunat din Turcia de copiii lui Cioaba, care mi-au spus ca regele a murit. Urmeaza 30 de zile de doliu. Peste doua-trei saptamani vom intruni Consiliul de Coroana si vom hotari cine il va urma la tron. Conform legii noastre, cel care ii urmeaza este Dorin, fiul lui cel mare", a declarat Iulian.

Potrivit acestuia, copiii lui Florin Cioaba i-au spus ca "inima artificiala ce i-a fost montata nu a mai functionat".

Intrebat cum se vor desfasura funeraliile, Imparatul Iulian a declarat: "Vor fi funeralii deosebite, cum nu s-au mai vazut pana acum, care vor dura trei zile".

Iulian a transmis si un mesaj comunitatii de rromi pe care ii indeamna la pace si liniste, rugandu-i sa stea linistiti, pentru ca "cei care trebuie sa aiba grija de ei vor avea in continuare si sa nu faca fapte rele, cum au facut sambata, la Lugoj".

Rude si apropiati ai lui Florin Cioaba s-au adunat, duminica, la resedinta familiei din municipiul Sibiu, insa portile casei au fost inchise, cei prezenti refuzand sa dea declaratii si spunand ca vor "sa-si planga mortul".

De asemenea, la biserica aflata in apropiere de resedinta familiei, unde Florin Cioaba era pastor, au venit aproximativ 40 de persoane, usile fiind inchise pentru rugaciune.

Familia lui Florin Cioaba doreste ca acesta sa fie inmormantat in acelasi cavou cu tatal sau, Ioan Cioaba, in Cimitirul Municipal din Sibiu.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei.

Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11.10, in urma unui stop cardio-respirator.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Florin Cioaba murit, #funeralii Florin Cioaba, #inmormantare Florin Cioaba, #doliu Florin Cioaba , #morti