Mama Monicai Gabor a murit - i-a cazut o stanca in cap cand facea poze la Pestera Polovragi

Joi, 22 August 2013, ora 14:18
18943 citiri
Mama Monicai Gabor a murit - i-a cazut o stanca in cap cand facea poze la Pestera Polovragi
Foto: Arhiva

Mama Monicai Gabor, fosta sotie a lui Irinei Columbeanu, a murit, joi dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut in apropierea Pesterii Polovragi.

Veronica Bulai facea parte dintr-un grup de turisti si a coborat din autocar pentru a face cateva poze, insa in acel moment o stanca s-a desprins de pe munte si a lovit-o in cap, dupa cum a declarat primarul localitatii Polovragi, Stefan Fasuescu, la Romania TV.

"A cazut o stanca in Cheile Oltetului, la 50 de metri de pestera. Femeia venea cu un microbuz de la Bacau", a declarat primarul. Totusi, acesta a declarat la B1 TV ca este indicator de oprire interzisa, chiar langa pestera.

Purtatorul de cuvant al ISU Gorj a declarat ca victima incidentului avea 54 de ani si ca a murit in urma unei fracturi deschise la craniu.

In afara de mama Monicai Gabor nicio alta persoana nu a mai fost ranita.

"La 13:10 am fost sesizati prin 112 de catre o femeie cu privire la faptul ca in timp ce se afla cu un grup organizat de 17 turisti din Bacau pe drumul forestier Valea Oltetului o bucata de stanca a lovit o femeie de 54 de ani la nivelul capului.

(...). A fost singura victima. Cu siguranta, ambulanta a ajuns repede la fata locului, dar nu s-a putut face nimic. A fost vorba despre o moarte violenta", a declarat Romina Dochian, purtator de cuvant Politia Gorj.

Alte doua persoane au fost ranite usor, dar au refuzat sa primeasca ingrijiri medicale.

Fostul ginere al femeii, Irinel Columbeanu, a fost anuntat de jurnalisti de ceea ce s-a intamplat.

"M-au anuntat cei din presa. Nimeni nu era sigur ca e adevarat. Eu sper inca sa nu fie adevarat. Nu am alte informatii. Pentru mine dansa, ca si pentru fiica mea, va ramane cu o semnificatie deosebita", a declarat Irinel Columbeanu, la Romania TV.

Mama Monica Gabor facea parte dintr-un grup de 17 turisti din Bacau, care vizitau manastirile din nordul Olteniei, iar incidentul a avut loc in timp ce se indreptau catre Pestera Polovragi pe care intentionau sa o viziteze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#mama Monica Gabor murit, #mama Monica Gabor stanca, #Veronica Bulai murit, #Veronica Bulai mama Monica Gabor , #morti