Femeia care a intrat in coma dupa operatia de marire a sanilor a murit

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 10:02
5054 citiri
Femeia care a intrat in coma dupa operatia de marire a sanilor a murit

Femeia de 30 de ani din Iasi, mama a sase copii, care intrat in coma in urma unei operatii de marire a sanilor, a murit, sambata dimineata, la spital, dupa ce a intrat din nou in stop cardio-respirator.

Femeia si-a pus implanturi mamare la o clinica privata din Iasi, dupa care a ajuns in stare critica la Spitalul "Sfantul Spiridon", iar de acolo a ajuns in coma la Spitalul de Neurochirurgie, unde a si decedat, in cursul diminetii de sambata.

In noaptea de vineri spre sambata femeia a intrat de mai multe ori in stop cardio-respirator, iar medicii au incercat in zadar de mai multe ori sa o salveze.

"Medicul legist va fi cel care va spune exact cauza exacta. La noi, i s-a facut un computer tomograf, dar nu am putut trage o concluzie. Tanara prezenta un edem cerebral si a intrat de cateva ori in stop cardio-respirator. Nu a mai putut fi salvata", a spus, samabata dimineata, medicul Florin Gramada, purtatorul de cuvant de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, conform Mediafax.

Potrivit sursei citate, femeia era insarcinata, mai avea sase copii acasa si se afla la a treia interventie la sani, ultima dintre ele fiind una de corectare a implanturilor deja existente.

"A fost o interventie de corectare a implanturilor puse. Pacienta a fost supravegheata pe timpul noptii si nu a fost semnalata nicio problema Au survenit complicatii in aceasta dimineata (vineri dimineata - N.Red.), iar din acest motiv am anuntat ambulanta", a declarat Lucian Popa, medicul care a realizat operatia la sani, adaugand ca este posibil ca femeia sa nu fi respectat indicatiile post-operatorii in urma interventiilor anterioare.

In plus, medicul sustine ca nu este recomandata sarcina imediat dupa operatia la sani, masura ce nu a fost respectata de pacienta.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat in cazul femeii care a murit la scurt timp dupa operatia de corectare a implanturilor mamare. "In continuare, vom vedea daca atitudinea medicului a fost conforma codului deontologic si daca prejudiciul care s-a creat este cauza a actului medical. Este un act medical fara valente terapeutice, iar analiza va fi facuta cu mare atentie. Nu era o boala, era un act de infrumusetare petru persoana in cauza", a declarat, la Romania TV, Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#femeie moarta implanturi silicon, #gravida moarta operatie sani, #mama Iasi moarta sani , #morti