O masina a cazut in raul Capra, de pe Transfagarasan: doi morti

Duminica, 02 Mai 2010, ora 11:11
8662 citiri
O masina a cazut in raul Capra, de pe Transfagarasan: doi morti

Doua persoane, cel mai probabil padurari, au murit duminica dimineata, la 20 de kilometri distanta de Balea Lac, pe Transfagarasan.

Din primele cercetari reiese ca soferul ar fi pierdut controlul autovehiculului, acesta cazand in raul Capra, conform Antena 3.

Accidentul a fost anuntat la 112, in zona Piscul Negru, unde, potrivit lui Vasile Casacu, de la ISU Arges, drumul este deschis. In zona au plecat, cu putin inainte de orele 11:00, 3 autospeciale, printre care si una SMURD.

Potrivit Laura Folea, IPJ Arges, apelul la 112 a fost facut de o femeie, existand posibilitatea ca doar o persoana sa-si fi pierdut viata.

Paul Ulieru, Centrul InfoTrafic, a declarat ca potentialele victime sunt lucratori silvici, deci indiferent daca Transfagarasanul era sau nu inchis, acestia aveau acces in zona. El a mentionat ca Transfagarasanul este inchis de la Piscul Negru mai sus.

Decedati de 4 - 5 ore

Potrivit directorului Ambulanta Arges, Tudor Ionescu, nu se stie daca cei doi erau padurari, este posibil sa fi fost chiar turisti.

Acesta a declarat, cu putin inainte de pranz, ca cei doi sunt decedati de 4 - 5 ore si ca nu au murit inecati, ci au murit din cauza traumatismelor. Cele doua victime fusesera cazate la Piscul Negru, de unde plecasera dis-de-dimineata.

Tragedia a avut loc cand au vrut sa treaca peste raul Capra, care este "cam subred", de la 8 metri inaltime.

Conform Antena 3, victimele, angajate ale ocolului silvic Vidraru, aflate chiar in timpul programului, se aflau intr-o Dacie papuc si aveau 44, respectiv, 51 de ani. Accidentul pare sa fi avut loc pe fondul vitezei excesive si a consumului de alcool.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#accident morti Transfagarasan, #accident Piscul Negru, #masina cazuta raul Capra, #padurari morti Transfagarasan , #morti