Tanarul batut intr-un complex studentesc din Timisoara a murit la spital

Vineri, 28 August 2015, ora 17:49
4658 citiri
Tanarul batut intr-un complex studentesc din Timisoara a murit la spital
Foto: Arhiva Ziare.com

Tanarul de 29 de ani care a fost batut de patru barbati, in fata unui local din Complexul studentesc din Timisoara, a murit, vineri, la Spitalul Judetean, iar organele sale nu vor putea fi prelevate, intrucat era de mai multe zile in moarte cerebrala.

Medicii de la Spitalul Judetean Timisoara au declarat, vineri, ca tanarul de 29 de ani care a fost batut de mai multi barbati, in noaptea de duminica spre luni, in fata unui local din Complexul studentesc din Timisoara, a decedat la Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva, unde era internat.

Seful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Judetean Timisoara, medicul Ovidiu Bedreag, a declarat ca organele tanarului nu vor putea fi prelevate deoarece au fost compromise, odata cu intrarea lui in moarte cerebrala.

"Inima a mai batut. In rest, celelalte organe nu au mai functionat. Nu se mai punea problema unei prelevari de organe", a declarat Bedreag.

Cei patru agresori ai tanarului, cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani, se afla in prezent in arestul Politiei Judetene Timis, fiind arestati preventiv pentru 30 de zile pentru vatamare corporala.

Barbat in coma, dupa ce a fost batut de patru tineri, intr-un complex studentesc

Incadrarea juridica a faptei se va schimba in "lovituri cauzatoare de moarte", odata cu decesul victimei, au anuntat politistii.

In noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 2.00, politistii timisoreni au fost sesizati ca pe strada Aleea Studentilor, in fata unui local din Complexul studentesc, a avut loc o altercatie intre mai multe persoane. Ajunsi la locul incidentului, politistii au stabilit ca un tanar de 29 de ani a fost agresat de patru persoane, cu varste intre 18 si 22 de ani, in urma unui conflict spontan.

"Din primele informatii reiese ca tanarul de 29 ani l-a atins cu mana pe unul dintre agresori, la iesirea din local, astfel ca intre ei a izbucnit conflictul", declara atunci Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis.

Tanarul batut a fost internat, in coma, la Spitalul Judetean din Timisoara, avand traumatism cranio-cerebral si contuzii cerebrale. Ulterior, el a intrat in moarte cerebrala, iar medicii discutau cu familia acestuia despre o eventuala prelevare de organe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#tanar batut Timisoara murit, #tanar complex studentesc murit , #morti