Tanarul care si-a impuscat instructorul in poligon a lasat un bilet de adio: Ma simt inutil

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 14:20
5682 citiri
Tanarul care si-a impuscat instructorul in poligon a lasat un bilet de adio: Ma simt inutil
Foto: poligondetir.ro

Tanarul care si-a impuscat instructorul in poligonul de la UTI, iar mai apoi s-a sinucis cu aceeasi arma, a lasat un bilet de adio, in care a scris ca se simte inutil si ca vrea sa moara, au declarat, miercuri, surse judiciare.

Sursele citate au precizat ca biletul a fost gasit de familia tanarului de 24 de ani, intr-o haina a acestuia.

Cristian Pop, tanarul care si-a impuscat instructorul de tir, a scris ca se simte inutil si ca isi doreste sa moara, potrivit acelorasi surse.

Doi morti intr-un poligon din Bucuresti. Un client a tras in instructor, apoi s-a sinucis

Crima urmata de sinucidere comisa marti seara in Poligonul UTI din Capitala a fost suprinsa de camerele de supraveghere, din imagini reiesind ca tanarul, care tragea la tinta, si-a impuscat instructorul de trei ori cu un pistol Glock, dupa care s-a impuscat in cap, afirma surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Cristian Pop era un client mai vechi al poligonului si nu era cunoscut de angajati drept o persoana conflictuala. Angajatii poligonului spun ca nu stiu ca acesta sa se fi certat vreodata cu vreunul dintre instructorii de tir.

Tanarul de 24 de ani isi facuse programare la poligon pentru marti seara, iar in jurul orei 19.30 a inceput sa traga la tinta asistat de instructorul Nicolae Tanase, director al Poligonului UTI, in varsta de 56 de ani.

Tragedie in poligon: Instructorul impuscat de cursant era directorul poligonului UTI

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din poligon se poate observa cum tanarul trage cateva focuri la tinta dar pentru ca este foarte agitat, instructorul ii corecteaza de mai multe ori pozitia corpului.

La un moment dat, Pop se intoarce brusc catre barbatul de 56 de ani si il impusca o data cu pistolul Glock de calibru noua milimetri, de la o distanta de aproximativ un metru. Dupa ce instructorul s-a prabusit, Popa a mai tras inca doua gloante in trupul victimei. Apoi acesta si-a scos castile si s-a impuscat in cap cu acelasi pistol.

In noaptea de marti spre miercuri, anchetatorii au anuntat familia lui Pop, care locuieste in comuna Pantelimon si au reusit sa afle ca acesta a intrat intr-o depresie dupa ce iubita lui a plecat in strainatate.

Ancheta in acest caz este desfasurata de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#poligon UTI tanar impuscat, #instructor tir impuscat poligon , #morti