Trupul neinsufletit al omului de afaceri Catalin Chelu a fost adus in tara din Iordania

Joi, 11 Decembrie 2014, ora 15:44
3284 citiri
Trupul neinsufletit al omului de afaceri Catalin Chelu a fost adus in tara din Iordania
Foto: Romania Libera

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Catalin Chelu a fost adus in tara, din Iordania, unde omul de afaceri a murit in spital, si a fost depus la Biserica Sfantul Nicolae din Galati.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Catalin Chelu a ajuns la Galati in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 02:00, si a fost depus la Biserica Sfantul Nicolae, aflata intr-o zona centrala a orasului.

Joi dimineata, la Biserica Sfantul Nicolae se aflau la capataiul omului de afaceri cateva rude si cunoscuti, pe masinile cu care au venit acestia fiind puse fotografii cu chipul lui Catalin Chelu. Sicriul va ramane pana vineri la biserica din Galati, Catalin Chelu urmand sa fie inmormantat la sfarsitul saptamanii, la Craiova, orasul sau natal, unde este inmormantat si tatal acestuia.

Omul de afaceri Catalin Chelu, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare in dosarul "Mita la MAI", pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat Dan Valentin Fatuloiu, a murit, luni, intr-un spital din Amman. Apropiati ai acestuia spun ca omul de afaceri, in varsta de 47 de ani, avea probleme cardiace.

Catalin Chelu, condamnat in dosarul "Mita la MAI", a murit - Era dat in urmarire internationala

In 8 septembrie, omul de afaceri Catalin Chelu a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul "Mita la MAI", pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat in Ministerul de Interne Dan Valentin Fatuloiu.

Trei zile mai tarziu, Catalin Chelu a fost dat in urmarire nationala de Politie, dupa ce nu a fost gasit la domiciliu pentru punerea in aplicare in mandatului de executare a pedepsei.

Omul de afaceri Catalin Chelu a fost acuzat ca, din august si pana in 12 noiembrie 2010, i-a promis chestorului sef Dan Valentin Fatuloiu suma de un milion de euro. In schimbul banilor, Fatuloiu - care, potrivit procurorilor DNA, a fost denuntator in acest dosar - trebuia ca, in calitatea sa de secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, sa "indeplineasca acte contrare indatoririlor de serviciu, respectiv sa stopeze prelucrarea in sistem integrat a informatiilor din dosarele penale avand ca obiect infractiuni comise de catre Chelu Catalin Constantin si persoanele apropiate acestuia".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Catalin Chelu adus tara Galati, #Catalin Chelu mort , #morti
Comentarii
Poza memorex
memorex
rank 1
infractor depus pe catafalc cu onoruri?