Politistul accidentat de milionarul turc a murit. Omul de afaceri risca inchisoare pe viata

Vineri, 21 August 2015, ora 11:14
4948 citiri
Politistul accidentat de milionarul turc a murit. Omul de afaceri risca inchisoare pe viata
Foto: Ziare.com

Omul de afaceri turc Abdullah Atas va fi acuzat de omor calificat, in urma decesului politistului Gheorghe Ionescu.

El risca o pedeapsa de 15 - 25 de ani de inchisoare sau detentiune pe viata, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Politistul accidentat de milionarul turc a murit. A stat in coma trei saptamani

Incadrarea faptei comise pe 2 august de omul de afaceri turc care l-a accidentat grav pe politistul de la Rutiera neoprind masina la semnalele acestuia se schimba din tentativa de omor in omor calificat.

Milionarul turc care a accidentat grav un politist avea o alcoolemie uriasa

Astfel, Atas risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 15 si 25 de ani sau inchisoare pe viata.

Omul de afaceri turc care a luat pe capota un politist, arestat preventiv

Trupul neinsufletit al politistului Gheorghe Ionescu va fi dus la Institutul National de Medicina Legala, pentru autopsie.

Politistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutiera a Capitalei, accidentat grav de omul de afaceri turc in urma cu aproape trei saptamani, a murit, vineri dimineata, la Spitalul Floreasca, au declarat oficiali din Politia Capitalei.

Sotia sa a inceput saptamana aceasta o campanie de strangere de fonduri pentru a putea sa isi transfere sotul la o clinica din Israel. Aceasta a anuntat marti, dupa ce si-a vizitat sotul la spital, ca este in stare extrem de grava, fiind in coma indusa si avand nevoie de o interventie chirurgicala, pe care ea ar dori sa o faca la un spital din Israel.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat joi, dupa ce, impreuna cu ministrul de Interne, l-a vizitat la Spitalul Floreasca pe politistul Gheorghe Ionescu, ca acesta este in stare critica si acum nu ar suporta transportul in Israel, dar cand se va putea, sunt pregatite fonduri si un avion.

Potrivit medicilor, politistul a suferit politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple si edem cerebral difuz, fractura fronto-parietala stanga, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale si fractura sternala, contuzie pulmonara stanga si hemotorax stang, traumatism abdominal sever cu ruptura splenica, contuzie pancreatica si multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subtire, contuzie renala stanga si hematom retroperitoneal minim. El a suferit multiple interventii chirurgicale, fiindu-i montat si un senzor de monitorizare a presiunii intracraniene.

Accidentul s-a produs in 2 august, in jurul orei 03.30, in zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, unde se afla impreuna cu alti agenti de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru un control in trafic.

Accidentul a fost provocat de omul de afaceri turc Abdullah Atas, caruia politistul i-a facut semn sa opreasca. Acesta a incetinit, dar cand a ajuns in dreptul agentului de la Rutiera a accelerat si l-a lovit. Politistul a fost tarat pe capota pe o distanta aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe sosea la 10 metri. Politistii au stabilit ca soferul avea o alcoolemie de 1,65 la mie si mergea cu o viteza de 180 - 200 de kilometri la ora.

Omul de afaceri Abdullah Atas a fost arestat preventiv in 3 august, de Tribunalul Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
#milionar turc accident politist, #politist accident turc murit , #omor