Mascatii au descins la o adresa gresita si au bagat un om in spital

Vineri, 03 Octombrie 2014, ora 12:30
4234 citiri
Mascatii au descins la o adresa gresita si au bagat un om in spital
Foto: Romania TV

Politia a descins la locuinta unui barbat nevinovat din Medgidia, acesta fiind confundat cu un suspect de contrabanda cu tigari.

Confuzia s-a produs deoarece barbatul locuieste pe aceeasi strada, la acelasi numar cu respectivul suspect. Omul a incercat in zadar sa le explice oamenilor legii ca fac o greseala, informeaza Reporter NTV.

"Cand am tras zavorul, au trantit poarta peste mine, m-au aruncat la pamant, cu fata in jos, cu pistolul la ceafa. Au pus piciorul peste mine si mi-au rupt degetul mare. Mi-au spus sa tac din gura", a povestit Marian Dumitru, barbatul in varsta de 57 de ani, de pe patul spitalului.

Joi seara, politistii au efectuat 30 de perchezitii in Medgidia, in cautarea unor suspecti de contrabanda cu tigari. Locuind la aceeasi adresa cu infractorul pe care il cautau, acestia nu au dat crezare explicatiilor venite din partea barbatului si a sotiei acestuia.

"Un alt mascat care avea indreptat pistolul catre mine, imi spunea sa nu vorbesc, desi eu tot insistam si tot intrebam pentru ca nu intelegeam ce se intampla, de ce fac perchezitie la adresa noastra", a spus Maria Diaconu, sotia victimei.

Dupa ce au perchezitionat casa in cautare de marfa de contrabanda, oamenii legii si-au dat seama ca au comis o greseala, si-au cerut scuze si i-au eliberat pe soti.

"Dupa ce eu tot am insistat si cel cu cagula pe fata imi tot spunea sa tac din gura, i-am spus ca poate este o eroare. Noi suntem pe strada Viilor, numarul 87, dar suntem familia Diaconu si atunci unul dintre domni a pocnit din degete si le-a dat mascatilor de inteles ca au gresit si imediat s-au dus la ceilalti", a mai spus Maria Diaconu.

Marian Dumitru a declarat ca va depuna plangere impotriva lor, acesta ajungand la spital cu un deget fracturat si mai multe traumatisme.

"Pana in acest moment, la IPJ Constanta nu a fost depusa nicio plangere in acest sens", a declarat Bogdan Paduraru, purtator de cuvant IPJ Constanta.

Operatiunea de joi seara s-a soldat cu retinerea a sase suspecti de contrabanda de tigari, politistii confiscand 7.000 de pachete cu tigari de contrabanda, sume importante ed bani, dar si trei pistoale si doua sabii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#greseala descinderi Medgidia, #barbat ranit mascati Medgidia, #perchezitie marfa contrabanda Medgidia , #perchezitii