Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Furtuna a facut ravagii: Strazi si spitale inundate, copaci doborati

Joi, 13 Iunie 2013, ora 09:35
2912 citiri
Furtuna a facut ravagii: Strazi si spitale inundate, copaci doborati

Furtuna de miercuri seara a rupt copaci si a inundat mai multe strazi in Bucuresti, dar si in tara.

In Capitala, o strada din Sectorul 3 a fost inundata din cauza ploii. De asemenea, un copac s-a rupt si s-a prabusit la intrarea unui bloc din cartirul Titan.

Nicio persoana nu a fost ranita, dar locatarii blocului s-au ales cu o sperietura zdravana, potrivit Romania Tv.

In acelasi sector, o strada a fost inundata, iar locatarii spun ca acest lucru de repeta de fiecare data cand ploua.

"Aici nu e de azi, de ieri, e veche, veche de mult. Nu e de acum, aici e o cascada. Asa a fost mereu, am intrat cu cizme prin astea, prin canale. De anul trecut au zis ca vin sa faca aici, cica scurgerea de acolo e infundata la canalul central. Toate canalele de acolo, de acolo si acolo, toate sunt infundate", a declarat un bucurestean.

Furtuna a facut pagube si in Vaslui, unde vantul puternic a rupt copaci, iar numeroase strazi au fost inundate si acoperite cu aluviuni, in unele locuri fiind dislocat si asfaltul de pe sosea.

O scurta perioada de timp a fost oprita si alimentarea cu energie electrica in zona garii din oras.

Ploaia a dat batai de cap si autoritatilor din Dambovita. In urma vantului puternic si a precipitatiilor abundente, pasajul rutier de la Romlux si subsolul Spitalului Judetean Targoviste au fost inundate.

"La fiecare ploaie mai puternica subsolul spitalului se inunda. Asta se intampla de zece ani. Actionam cu doua pompe pentru scoaterea apei", a spus Radu Petrescu, managerul spitalului.

La Iasi, dupa aproape doua ore de ploaie torentiala, mai multe strazi au fost inundate. Soferii au fost nevoiti sa circule pe mijlocul drumului.

Strazile din Baia Mare au fost acoperite de apa dupa ce a plouat torential mai bine de jumatate de ora. Au fost inundate curti si scari de bloc, iar oamenii au venit de la serviciu ca sa incerce sa isi salveze lucrurile. Autoritatile spun ca vor evalua pagubele si vor incerca sa ii despagubeasca pe oameni, potrivit Digi24.

Nu scapam de ploi nici joi. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o noua avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant, care a intrat in vigoare miercuri, la ora 23:00, si se va incheia joi, la aceeasi ora.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#paguve furtuna Bucurest, #copaci cazuti furtuna, #spital inundat furtuna , #ploi