79 de huligani sunt cercetati de Politie pentru incidentele de azi-noapte din Piata Victoriei

Joi, 02 Februarie 2017, ora 12:00
6111 citiri
79 de huligani sunt cercetati de Politie pentru incidentele de azi-noapte din Piata Victoriei
Foto: Arhiva Ziare.com

79 de persoane au fost conduse la audieri, dupa incidentele violente de la protestul care a avut loc miercuri seara in Piata Victoriei, anunta Jandarmeria Romana. Initial se transmisese ca 60 de persoane sunt cercetate.

Sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, se efectueaza in prezent cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, au anuntat oficiali ai Politiei Capitalei, citati de Agerpres.

Romania a vazut cele mai mari proteste de dupa Revolutie, cu 300.000 de oameni in strada. Ca si atunci, cineva a incercat sa le deturneze (Galerie foto)

Peste 100.000 de persoane au protestat miercuri fata de decizia Guvernului de a modifica prin OUG Codurile Penale.

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat dupa miezul noptii, dupa ce mai multi protestatari, un grup izolat, au aruncat cu obiecte si petarde in jandarmi, care au intervenit si i-au dispersat.

Huliganii au distrus protestul pasnic din Bucuresti. S-au batut cu jandarmii, au dat foc unui chiosc si au gonit manifestantii

Jandarmeria explica de ce nu a intervenit mai repede impotriva huliganilor din Piata Victoriei

Guvernul Grindeanu a adoptat marti noaptea, fara consultarea CSM, ordonanta de urgenta care schimba Codurile Penale in favoarea unor politicieni, printre care Liviu Dragnea si Florin Iordache.

Citeste mai multe despre cum a dat Guvernul lovitura de gratie Justitiei: A modificat Codurile Penale si a trimis gratierea in Parlament "Legile le facem noi. Alta intrebare?"

De asemenea, Guvernul a trimis la Parlament, pentru aprobare in procedura de urgenta, legea gratierii si modificarea legii privind executarea pedepselor.

CSM a decis, miercuri dimineata, cu unanimitate de voturi sa atace la CCR ordonanta Iordache, dupa ce la sedinta a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Vezi sesizarea depusa de CSM la Curtea Constitutionala prin care ordonata ar putea fi blocata.

Totodata, presedintele Iohannis a discutat cu Avocatul Poporului, caruia i-a pus la dispozitie documente care arata ca poate sesiza Curtea Constitutionala, invitandu-l sa o faca.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#huligani proteste Politia Capitalei , #politie
Comentarii