Agresorul de la "plimbarea Antenei3", din nou la Politie: Nu am lovit-o pe jurnalista, am impins-o cu piciorul

Marti, 12 August 2014, ora 19:27
7149 citiri
Agresorul de la "plimbarea Antenei3", din nou la Politie: Nu am lovit-o pe jurnalista, am impins-o cu piciorul
Foto: B1TV

Agresorul jurnalistei Madalina Dicu a fost audiat, marti, pentru a doua oara de catre politisti. Tot marti a fost audiat si Cristi Dorombach, cel care a aparat-o, duminica, pe jurnalista de la postul B1 TV de furia protestatarului.

Cristi Dorombach a declarat la iesirea de la audierile care au avut loc la sectia 22 de Politie ca jurnalista nu a provocat pe nimeni, ci isi facea doar meseria in momentul in care a fost lovita cu piciorul de sustinatorul Antenelor.

"Nu am vazut niciun gest de provocare (...) El a trecut pe langa mine, cred ca m-a si atins. A agresat-o si a vrut sa fuga. A adresat injurii si huiduieli", a declarat acesta pentru postul B1TV.

In schimb, agresorul Madalinei Dicu (foto) a continuat sa sustina ca ar fi fost provocat de ea.

"Am recunoscut ca am impins-o cu piciorul, nu a fost o lovire. Regret foarte mult fapta, eu nu am facut pana acum asa ceva, nu ma caracterizeza", a declarat el la iesirea de la audieri, precizand ca are 65 de ani si a avut probleme cu dosarul de pensie.

Agresorul a sustinut ca nu e membru de partid si ca a venit la manifestarea convocata de jurnalistii de la Antena3 pentru ca acest post este singurul care "asculta cat de cat doleantele la pensionari".

Barbatul a acuzat-o pe jurnalista ca ii provoca pe manifestanti, intrebandu-i daca au venit sa il sustina pe "puscariasul Voiculescu".

"A urmat un schimb de cuvinte. M-a facut idiot, cretin. Eu am injurat-o, mi-am iesit din fire (...) Am facut-o intentionat, eram surescitat. Am impins-o cu piciorul", a explicat barbatul cum a ajuns sa loveasca jurnalista.

El a admis ca "e regretabil" ceea ce a facut. "O rog sa ma ierte daca poate. Daca nu, ce o decide legea", a mai declarat el, precizand ca tot conflictul a durat aproximativ un minut, dupa care a parasit imediat locul.

"Plimbarea" Antenei 3 Politia l-a identificat pe agresorul jurnalistilor (Video)

La randul sau, Madalin Dicu a intervenit telefonic si a afirmat ca este "revoltata" de tot ce s-a intamplat si de felul in care agresorul continua sa minta.

"Eu nu mi-as permite sa jignesc cand sunt pe teren cu microfonul", a spus jurnalista, adaugand ca daca nu interveneau Cristi Dorombach si ceilalti care i-au venit in aparare, "din spirit de turma" s-ar fi putut ca si ceilalti protestatari sa o loveasca la randul lor.

"Voi merge pana la capat, imi doresc sa plateasca cu inchisoarea", a mai spus jurnalista lovita duminica.

Madalina Dicu nu a fost singurul jurnalist agresat fizic si verbal la manifestarea organizata de angajatii trustului patronat de Dan Voiculescu dupa condamnarea acestuia la zece ani de inchisoare. Printre acestia se numara si mai multi jurnalisti timisoreni carora europarlamentarul PC Maria Grapini le-a interzis ca o filmeze in timp ce se "plimba" pe strada cu tricolorul la gat, alaturi de mai multe pensionare care purtau afise prin care isi aratau solidaritatea cu Antena3.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#agresor audiat politie protest Antena3, #agresor jurnalista plimbare Antena3 , #politie