Alerta internationala pentru cautarea parintilor unei fetite blonde, rapite de rromii din Grecia

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 15:25
6299 citiri
Alerta internationala pentru cautarea parintilor unei fetite blonde, rapite de rromii din Grecia

Politia din Grecia a gasit o fetita blonda intr-o tabara de rromi, lansand o alerta internationala pentru identificarea parintilor.

Fetita de patru ani cu ochi albastri a fost gasita de politie in timpul unui control de rutina pentru descoperirera activitatilor ilegale din taberele de rromi din Grecia, relateaza Daily Mail.

Au existat speculatii ca fetita gasita, numita Maria, poate sa fie un copil disparut, cazul putand fi asemanator cu cel al lui Madeleine McCann, disparuta in urma cu sase ani.

Politia a lansat un apel international pentru identificarea parintilor Mariei.

Politistii cred ca pana la zece copii gasiti in tabara de rromi de langa Farsala, din centrul Greciei, pot fi victime ale traficului de persoane.

Maria traia cu un cuplu cu care nu semana deloc. Un test ADN a dovedit ca intre ei nu exista nicio legatura de rudenie. Politistii au intrat la banuieli cand au vazut ca fetita nu semana nici cu parinti, nici cu ceilalti copii ai celor doi.

Femeia, de 39 de ani, si barbatul, in varsta de 40 de ani, au fost acuzati de rapirea unui minor.

Copilul, care a fost gasit in stare buna, nu stia sa vorbeasca decat limba rromani si se pare ca intelege greaca, insa nu poate sa o vorbeasca. Trasaturile ei sugereaza faptul ca ar putea proveni din tarile estice sau nordice, a declarat un reprezentant al politiei.

Politia a cerut ajutorul Interpolului. Fetita se afla acum in grija unei fundatii de caritate care ofera asistenta pentru copiii pierduti sau abuzati, pana cand li se gasesc parintii.

Se pare ca Maria era traumatizata cand a ajuns la noua ei casa, insa s-a linistit si traieste acum intr-un mediu sigur.

Gasirea Mariei le da sperante parintilor lui Madeleine McCann

Parintii lui Madeleine McCann, fetita disparuta in urma cu sase ani, intr-o statiune din Portugalia, au o noua speranta ca fata lor va fi gasita in viata, dupa descoperirea fetitei blonde din tabara de rromi.

Purtatorul de cuvant al lui Kate si Gerry McCann a declarat: "De fiecare data cand un copil este recuperat in circumstante ca acestea, parintii lui Madeleine au sperante ca si fiica lor va fi gasita vie".

Acestia au declarat ca pana nu exista o dovada care sa demonstreze contrariul, copilul traieste.

In urma cu cateva zile, Politia Metropolitana din Londra a prezentat rezultatele investigatiei in cazul disparitiei lui Madeleine McCann. Detectivii au spus ca exista dovezi noi care arata ca fetita de trei ani a fost rapita din apartamentul in care se afla in vacanta.

Printre multe declaratii de-a lungul anilor, pedofilul Raymond Hewlett a spus ca a vazut-o pe Madeleine de doua ori inainte sa dispara si pretinde ca aceasta a fost rapita la ordinul unei grupari de rromi, insa a negat faptul ca ar fi implicat.

Politia incearca sa ii identifice pe barbatii care au fost vazuti langa apartamantul din Praia da Luz, de unde a fost luata fetita. Se crede ca acestia ar fi danezi sau germani.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#fetita blonda rromi Grecia, #copii rapiti rromi, #fetira rapita rromi , #politie