Barbatul suspectat ca a injunghiat un barbat in Centrul Vechi, prins in Spania

Vineri, 19 Iunie 2015, ora 09:42
3742 citiri
Barbatul suspectat ca a injunghiat un barbat in Centrul Vechi, prins in Spania
Foto: Facebook/Politia Romana

Tanarul suspectat ca, la jumatatea lunii mai, a injunghiat un barbat in Centrul Vechi al Capitalei, in urma unui conflict spontan, a fost prins in Spania, pe Aeroprotul din Madrid.

Barbatul a fost prins cand incerca sa plece intr-o cursa de pe Aeroportul International din Madrid, prin cooperarea dintre Politia Romana si cea spaniola, au declarat oficiali din IGPR.

Tanarul suspectat ca, la jumatatea lunii mai, a injunghiat un barbat in Centrul Vechi al Capitalei, in urma unui conflict spontan, fusese dat in urmarire generala, dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de arestare in lipsa.

Catalin Serban era cautat din 18 mai, cand complicele sau, Mircea Grozea, s-a predat. Grozea a fost arestat atunci, iar in cazul lui Serban, procurorii au cerut arestarea preventiva in lipsa, dupa ce, timp de mai bine de trei saptamani, au asteptat ca acesta sa fie prins.

Barbat injunghiat de sapte ori in abdomen, in centrul Bucurestiului - Agresorul e de negasit

Cei doi sunt suspectati ca, in noaptea de 15 spre 16 mai, in Centrul Vechi al Capitalei, la intersectia strazilor Selari si Lipscani, ar fi injunghiat un barbat in varsta de 36 de ani, dupa ce acesta ar fi intrat intr-un conflict cu cei doi tineri. Barbatul a fost injunghiat de mai multe ori in piept, fiind atunci transportat de urgenta la spital, in stare grava.

Potrivit Parchetului Tribunalului Bucuresti, cei doi barbati au fost identificati inclusiv cu ajutorul oamenilor care fie au venit la Politie, fie au sunat la numarul de urgenta 112 si au oferit informatii.

"Avand in vedere lipsa indiciilor cu privire la identitatea persoanelor in cauza, la data de 16 mai 2015, am formulat, prin intermediul mass-media, un apel catre persoanele care puteau furniza detalii referitoare la agresiunea comisa. In urma acestui apel, au fost obtinute numeroase informatii de la persoane care s-au prezentat la organele de politie ori au apelat numarul unic de urgenta, in baza carora au fost identificate persoanele implicate in agresiune", a aratat Parchetul Tribunalului Bucuresti, intr-un comunicat de presa.

Mircea Grozea s-a predat spunand ca nu a mai suportat presiunea mediatica.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#suspect prins atac Centrul Vechi, #injunghiere Centrul Vechi suspect prins Spania , #politie