Batut crunt dupa ce a atras atentia unui recidivist ca parcheaza neregulamentar

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 14:18
4335 citiri
Batut crunt dupa ce a atras atentia unui recidivist ca parcheaza neregulamentar
Foto: Bobby Varga/Facebook

Magistratii din Cluj-Napoca au decis arestarea preventiva a doi frati, acestia fiind acuzati au batut un tanar care le-a atras atentia ca parcheaza pe trotuar. Unul dintre cei doi agresori a mai fost arestat si in Italia, unde se prostitua.

In noaptea de 16 iunie, Bobby si Calin Varga au batut un student de 21 de ani din Huedin, pe o strada din Cluj-Napoca, dupa ce acesta le-a atras atentia ca au parcat pe trotuar, intr-o statie de troleibuz din cartierul Marasti, transmite Adevarul.

Tanarul agresat a fost operat de urgenta pentru ca a suferit o dubla fractura de mandibula. Tatal studentului batut s-a speriat foarte tare cand a aflat ce i s-a intamplat fiului sau, a facut un infarct si a murit.

Bobby si Calin Varga, de 22, respectiv 17 ani, sunt originari din comuna bistriteana Nimigea, unde sunt cunoscuti de localnici ca fiind extrem de agresivi.

"Nimeni din comuna nu vrea sa isi faca de lucru cu cei din acea familie (Varga - n.red.). Am auzit ca lasa tigancuse gravide, iar cand fetele sunt in ultima luna, le duc in Italia, unde acestea nasc, iar apoi vand copiii, propriii copii. Se aude prin comuna ca cer si cate 20.000 de euro pentru un copil. Nimeni nu intra in ghetoul acela, nici politia, nici autoritatile", a spus un localnic din Nimigea.

Desi primarul si seful de post al politiei din comuna bistriteana refuza sa vorbeasca despre fratii Varga, oamenii sustin ca acestia si-au construit mai multe case intr-o localitate din comuna, fara a avea niciun fel de autorizatie.

Bobby Varga, unul dintre cei doi frati agresori, are deja mai multe dosare pentru furt calificat, jaf si agresiune. In 2010, acesta a fost arestat impreuna cu alti doi tineri, cei trei fiind acuzati ca au batut si au jefuit un italian homosexual.

Italianul, in varsta de 45 de ani, l-a abordat pe Bobby Varga pentru intretinerea unui raport sexual contr-cost. Romanul l-a agresat pe italian la scurt timp dup ce a inceput sa faca sex cu el. Ulterior, lui Bobby i s-au alaturat alti doi romani, care impreuna cu acesta l-au batut pe italian si i-au furat toti banii. Cei trei romani au recunoscut in fata politistilor italieni ca se prostituau.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#frati batut tanar Cluj, #tanar Cluj prostitutie bataie, #student Cluj batut parcare , #politie