Cei doi politisti implicati in incidentul din autobuzul 104, recompensati de MAI

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 17:00
2573 citiri
Cei doi politisti implicati in incidentul din autobuzul 104, recompensati de MAI

Politista care a fost injunghiata, marti, in autobuzul 104 din Bucuresti, in timp ce incerca sa imobilizeze o femeie ce avea asupra ei un cutit, dar si celalalt politist care se afla in autobuz si a intervenit, au fost felicitati de ministrul Afacerilor Interne si urmeaza sa fie recompensati.

"Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, i-a felicitat astazi pe cei doi politisti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - agent de politie Andreea Alistar din cadrul Sectiei 8 Politie si agent de politie Viorel Carciumaru din cadrul Sectiei 23 Politie - care in cursul zilei de ieri (marti - n.red.), aflandu-se in timpul liber, au intervenit pentru imobilizarea unei persoane care ameninta cu un cutit calatorii aflati intr-un mijloc de transport in comun din Capitala", se arata intr-un comunicat MAI, remis Ziare.com.

Politista injunghiata in autobuzul 104: O doamna a strigat ca sunt plina de sange

De asemenea, Gabriel Oprea s-a interesat de starea medicala a politistei "si a apreciat initiativa si curajul celor doi, considerand conduita lor un model pentru toti angajatii Ministerului Afacerilor Interne", mai transmite comunicatul.

"Acest gen de atitudine, pe care am remarcat-o la unii oameni ai legii, reprezinta un model pentru toti angajatii ministerului, pentru ca principalul rol al politistilor, jandarmilor si pompierilor este acela de a proteja cetatenii.

Va multumesc si va felicit pentru curajul dumneavoastra si pentru modul in care v-ati facut datoria, chiar daca erati in timpul dumneavoastra liber la momentul incidentului", a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Politista injunghiata in autobuzul 104 din Capitala

Nu in ultimul rand, potrivit comunicatului, Gabriel Oprea a dispus masuri de recompensare a celor doi politisti.

O politista a fost injunghiata, marti dimineata, intr-un autobuz ce circula pe ruta 104 din Capitala, de o femeie. Politista a fost transportata la Spitalul Pantelimon pentru ingrijiri medicale. Ea lucreaza la sectia 8 de Politie, fiind ajutata sa o imobilizeze pe femeia agresiva de un coleg politist de la sectia 23, care de asemenea se afla in autobuzul respectiv.

Purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, a declarat pentru Ziare.com ca agresoarea a fost retinuta pentru ultraj si urmeaza sa fie prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#politista injunghiata autobuz 104, #politisti autobuz 104 felicitati, #politista injunghiata autobuz Bucuresti , #politie