Celebrul politist Godina nu cedeaza presiunilor: Mi-am propus sa schimb acest sistem si o voi face

Marti, 16 Februarie 2016, ora 19:03
15329 citiri
Celebrul politist Godina nu cedeaza presiunilor: Mi-am propus sa schimb acest sistem si o voi face
Foto: Facebook/Marian Godina

Politistul Marian Godina, devenit cunoscut datorita povestilor amuzante publicate pe Internet, este acum in centrul unui scandal dupa ce a anuntat ca a avut probleme cu sefii sai dupa ce i-a retinut permisul auto unui sofer care era insotit in masina de o doamna cu functie importanta in judetul Brasov.

Marti, pe pagina sa de Facebook au aparut doua mesaje in care cititorii erau anuntati ca in urma acestui scandal mamei politistului i s-ar fi facut rau si ar fi ajuns la spital, motiv pentru care acesta isi va da demisia.

"M-a sunat tata plangand, mama a fost dusa de urgenta la spitalul judetean din Brasov si nu e bine deloc. Nu mai vreau politie, nu mai vreau nimic. Urasc Politia Romana si toti sefii ce o conduc. Vreau ca mama mea sa fie bine. Nu ma pot calma, vreau sa imi aud mama. Voi, militienilor, ati reusit. Imi voi da azi demisia. O vreau pe mama", era mesajul care aparea pe pagina de Facebook a politistului Godina.

Un al doilea, ceva mai alarmant si postat la scurt timp dupa primul, cerea oricui are informatii despre starea de sanatate a mamei sale sa il anunte. Avand in vedere tonul mesajelor si faptul ca textele erau scrise cu greseli, cei care urmaresc postarile politistului s-au impartit in doua tabere, cei mai multi sustinand ca de fapt contul de Facebook i-a fost spart si nu Godina este cel care a facut postarile.

Iar teoria lor pare sa fie sustinuta, avand in vedere ca ambele mesaje au fost sterse in aproximativ o ora de la publicare.

Un al treilea mesaj a venit putin mai tarziu. In el nu este nici confirmat, nici infirmat scernariul conform caruia contul i-ar fi fost spart, insa se anunta ca demisia nu este o optiune, ci vrea sa mearga pana la capat pentru a schimba sistemul.

"Nu am sa demisionez. Sunt mai bine acum cand am aflat ca mama e bine. Nu eu sunt subiectul corpului de control care a fost azi la Brasov, ci altii. Cand am scris cartea FLASH-URI DIN SENS OPUS, mi-am propus sa schimb acest sistem si o voi face. Voi merge pana la capat. Va multumesc ca-mi sunteti alaturi! Mai am multe de spus!

Sefii mei de la Brasov au dat-o azi la intors cum au putut, nestiind ca intamplarea aceea cu doamna directoare ar fi trebuit sa fie ultima lor problema, e un caz minor. Urmeaza altul, pe care nu il vor putea intoarce nicicum, pentru ca nu obisnuiesc sa arunc vorbe aiurea, fara sa stiu ca nu pot demonstra ce zic. In plus, si colegii mei ma sustin si se bucura de ce se intampla la Brasov. Maine vor avea o zi si mai grea! Mult mai grea!!! Sunt curios ce comunicat vor da maine. Va repet, eu sunt bine! Va multumesc inca o data!", este cel mai recent mesaj de pe Facebook Marian Godina.

Ziare.com a incercat sa ia legatura cu Marian Godina pentru a verifica veridicitatea mesajelor, insa pana la ora publicarii acestei stiri nu am obtinut o confirmare oficiala.

Pataniile politistului Godina

Recent, politistul a povestit pe Internet cum a ajuns sa retina permisul barbatului respectiv si ce a urmat.

"Am fost de serviciu pe 8 februarie 2016, adica saptamana trecuta, si am oprit o masina al carei sofer nu a acordat prioritate unui pieton, care a trebuit sa se opreasca pentru a nu fi lovit.

M-am prezentat, i-am cerut actele soferului si i-am spus ca i se va retine permisul. In timp ce ma duceam spre masina politiei, de pe locul din dreapta fata a masinii oprite a coborat o doamna care a venit la mine si mi-a zis: '-Stati ca nu e chiar asa, stati sa negociem ca eu sunt directoarea de la Crucea Rosie Brasov si colaborez cu sefii tai'", a notat el.

Acesta a povestit ca la sfarsitul turei a fost chemat de sefi si certat pe motiv ca s-a comportat urat cu respectivul sofer.

Celebrul politist Godina, probleme cu sefii dupa ce i-a luat permisul unui sofer cu pile: Nu sunt dobitoc!

Marti dimineata, Godina a publicat pe Facebook si un punct de vedere al IPJ Brasov cu referire la ceea ce s-a intamplat.

"In data de 08.02.2016, la IPJ Brasov s-a prezentat doamna M.L. pentru a fi primita in audienta de conducerea Inspectoratului. Avand in vedere ca aspectele ce faceau obiectul reclamatiei erau de competenta Politiei Municipiului Brasov, cererea de primire in audienta a fost declinata spre competenta solutionare la Politia Municipiului Brasov.

(...) In fapt, reclamanta precizeaza faptul ca se afla pasager intr-un autoturism care a fost oprit in trafic de un echipaj al Politiei Rutiere Brasov, in data de 08.02.2016, ora 9.20, pe str. Lunga din Municipiul Brasov. In aceasta calitate, doamna M.L. a reclamat atitudinea necorespunzatoare a politistului in momentul constatarii si aplicarii sanctiunii contraventionale a conducatorului auto.

In prezent se fac verificari de natura deontologica in legatura cu aspectele semnalate de catre reclamanta. Fondul problemei il constituie in fapt comportamentul politistului, iar sub aspectul aplicarii masurilor legale aceasta s-a facut cu respectarea legislatiei in vigoare. In legatura cu ultima postare a politistului Marian Godina vom reveni cu un alt comunicat de presa", se arata pe pagina de Facebook a politistului.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#politist Marian Godina demisie, #Marian Godina demisie, #Marian Godina demisioneaza , #politie