Mihai Gotiu a fost amenintat cu moartea si a facut plangere la Politie

Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 16:30
4746 citiri
Mihai Gotiu a fost amenintat cu moartea si a facut plangere la Politie
Foto: arhiva Facebook/Mihai Gotiu

Vicepresedintele Senatului, Mihai Gotiu (USR), a depus, vineri, o plangere penala la Sectia 5 de Politie Cluj-Napoca, reclamand ca a primit amenintari cu moartea pe o retea de socializare.

Mihai Gotiu a declarat, vineri, presei, ca banuieste ca profilul de pe care s-au transmis amenintarile cu moartea la adresa sa este unul fals.

"Am depus o plangere penala la Politie pentru amenintari cu moartea primite pe Facebook in urma cu o saptamana, inainte de protestele de la Cluj. Amenintarile au venit de pe un profil, Stanciu Aurel, banuiesc ca este unul fals, cu o poza cu un cutit insangerat si cu mesaje ca imi va infige cutitul pe la spate. Astept ca institutiile statului sa isi faca datoria, sa il gaseasca pe cel care a postat mesajele sau pe cel care se afla in spatele acestora.

Temerea cea mai mare a fost cea care a fost indusa mamei mele, prietenilor, cunoscutilor, care au putut sa vada aceste mesaje. Este important ca aceste amenintari sa inceteze, cei care stau in spatele acestora trebuie sa inteleaga ca nu traim intr-un stat cocotier in care libertatea de exprimare, in strada, se lasa cu astfel de amenintari", a spus Gotiu.

Intrebat daca va solicita protectie de la SPP, vicepresedintele Senatului a spus ca spera sa isi continue activitatea politica fara sa aiba nevoie de escorta de jandarmi sau SPP-isti pentru protectie.

"Consider ca ceea ce fac sunt lucruri juste si nu am de ce sa imi fie frica de cetateni, ci doar de cei care se afla in spatele unor interese mafiote, care sunt deranjati de demersurile mele politice", a mai spus Mihai Gotiu.

Acesta a adaugat ca amenintari similare au primit si alte persoane care intentionau sa participe la proteste, iar de pe acelasi profil a mai primit amenintari si comisarul sef Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCOA Alba.

In mesajul de amenintare postat pe Facebook, apare poza unui cutit insangerat si mesajul "Gotiu cel ce dormi in Parlament, pentru toate relele ce le-ai facut te voi ucide cu sange rece! Iti voi strapunge inima pe la spate si te voi calca cu bocancii pe cap. Esti un gunoi impreuna cu tot partidul tau de securisti".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Gotiu USR amenintat moartea, #amenintare moarte Gotiu USR proteste , #politie