Tanarul care a tarat un politist cu masina a fost arestat preventiv

Duminica, 12 Martie 2017, ora 08:10
6519 citiri
Tanarul care a tarat un politist cu masina a fost arestat preventiv
Foto: Facebook / Roni Herscovici

Tanarul care in noaptea de vineri spre sambata a tarat un politist cu masina dupa ce a trecut pe rosu si a refuzat sa prezinte documentele cerute, iar ulterior a lovit doua masini de politie, fiind, in cele din urma, imobilizat, cu folosirea armamentului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este definitiva.

Tribunalul Bucuresti a admis propunerea de arestare preventiva a tanarului in noaptea de sambata spre duminica.

"Admite propunerea Pachetului de pe langa Tribunalul Bucuresti - de luare a masurii arestarii preventive a inculpatului Herscovici Ronnen. In baza art. 226 alin. 1 si 2 C.pr.pen. rap. la art. 202 alin.1, 3 si 4 lit. e) C.proc.pen., art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventiva a inculpatului HERSCOVICI RONNEN (date) pe o perioada de 30 zile, de la 11.03.2017 pana la 09.04.2017, inclusiv. In baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare", se arata in solutia instantei.

Tanarul cercetat pentru tentativa de omor, ultraj si distrugere fusese retinut de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti sambata seara, dupa mai multe ore de audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

Barbatul de 22 de ani este, potrivit unor surse judiciare, Roni Herscovici, fiul unui traficant de droguri, Carol Herscovici, prins in 2001 de politisti, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa, au precizat sursele citate.

Soferul oprit cu focuri de arma dupa ce a plecat cu un politist pe capota este fiul unui traficant de droguri

Un politist din Bucuresti a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost tarat cu masina aproximativ 20 de metri, de un sofer de 22 de ani care nu a oprit la semafor si, ulterior, a refuzat sa prezinte documentele, anunta Politia Capitalei.

Soferul a fost imobilizat dupa ce a lovit doua masini de politie, iar pentru imobilizarea lui au fost trase trei focuri de arma in aer si s-a folosit un spray lacrimogen.

"In aceasta dimineata (sambata, n.r.) in jurul orei 3.00, un echipaj al Politiei Rutiere a observat un conducator auto care a patruns in intersectie la culoarea rosie a semaforului. In pofida faptului ca a fost efectuat semnalul regulamentar de oprire, acesta a continuat deplasarea", arata reprezentantii Politiei Capitalei.

Ei mai spun ca, atunci cand, in sfarsit, a oprit, iar agentul de politie rutiera i-a solicitat documentele, soferul a devenit agresiv verbal si a demarat avand politistul agatat de oglinda retrovizoare si de centura de siguranta.

Colegul politistului, aflat la volanul masinii de serviciu, a plecat imediat in urmarirea soferului. Politistul care solicitase documentele a reusit sa sara de pe masina dupa aproximativ 20 de metri, precizeaza Politia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, politistul a suferit fracturi la mai multe degete ale mainii.

El a fost transportat la spital pentru ingrijiri de specialitate.

In acest timp, colegul politistului a solicitat sprijin din partea altor echipaje aflate in zona, care au reusit sa blocheze autoturismul.

Conducatorul auto a refuzat sa coboare, ba, mai mult, s-a blocat in masina. La fata locului au sosit foarte repede persoane din familia soiferului, care, cu o cheie de rezerva, au deschis portbagajul masinii, mai arata reprezentantii Politiei.

Ei adauga ca, in vederea imobilizarii soferului, a fost folosit un spray iritant lacrimogen, dar fara succes, deoarece barbatul a demarat, lovind doua autospeciale care il blocau.

"Pentru imobilizarea lui, dupa ce a lovit autospecialele, s-a utilizat si armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de arma", au explicat politistii, precizand ca nimeni nu a fost ranit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#sofer tarat politist arestat, #sofer focuri arma Bucuresti arestat , #politie