Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Concluzia anchetatorilor: Pastorul din Satu Mare si-a ucis fiul, dupa care s-a sinucis

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 20:21
3354 citiri
Concluzia anchetatorilor: Pastorul din Satu Mare si-a ucis fiul, dupa care s-a sinucis

Procurorii au finalizat ancheta in cazul pastorului neoprotestant care a fost gasit mort impreuna cu fiul sau, vara trecuta, intr-o duba incendiata, pe un camp situat la 40 de kilometri de Satu Mare.

Potrivit unui comunicat remis de Tribunalul Satu Mare si citat de Portal SM, pastorul Adrian Blaga si-a ucis baietelul, pe Timotei, luandu-i gatul, dupa care s-a sinucis, incendiind masina in care se aflau amandoi.

"Din probatoriul administrat in cauza a rezultat faptul ca B.A.T. (pastorul - n.red.) a incendiat autoutilitara, folosind motorina cumparata in acest scop. In timpul incendiului, acesta i-a aplicat minorului B.T. (fiul pastorului - n.red.) lovituri la nivelul capului si gatului cu ciocanul si maceta, corpuri delicte identificate la fata locului, lovituri care i-au cauzat moartea, dupa care, cu aceeasi maceta si-a provocat o leziune la nivelul gatului, sectionandu-si vasele sangvine.

In aceste imprejurari B.A.T. a inhalat importante cantitati de fum si monoxid de carbon, care i-au provocat moartea. Conform raportului medico-legal, moartea acestuia survenea si din cauza leziunii autoprovocate la nivelul gatului. (...)

Din analiza si interpretarea tuturor probelor administrate, rezulta fara putinta de tagada faptul ca, in cauza s-a comis infractiunea de omor calificat (...), omor comis asupra minorului B.T. de catre tatal sau, B.A.T., dupa care acesta s-a sinucis", se arata in comunicatul remis de procurori.

Pe 6 august 2013, pastorul satmarean si fiul sau au fost gasiti morti, intr-o duba incendiata. Moartea celor doi a uimit intrega comunitate, avand in vedere ca pastorul avea un comportament ireprosabil si era extrem de respectat de credinciosi.

Nimeni, nici macar sotia sa, nu si-ar fi imaginat ca slujitorul Domnului ar fi fost capabil de aceasta crima, motiv pentru care anchetatorii au mers multa vreme pe pista unei crime in scopul sustragerii unei sume de bani.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#pastor Satu Mare ucis fiu, #pastor crima Satu Mare, #pastor neoprotestant omorat fiu , #politie
Comentarii
Poza Melody_Gardot
Melody_Gardot
rank 5
Himm !! si zici ca sa te mai inchini la astia, de le cade mintea
Poza danduta
danduta
rank 3