Dan Fatuloiu: Ma intreb si acum de ce am fost demis

Luni, 29 Noiembrie 2010, ora 21:45
4631 citiri
Dan Fatuloiu: Ma intreb si acum de ce am fost demis
Foto: ReporterVirtual

Dan Valentin Fatuloiu, fostul chestor de politie demis in urma flagrantului realizat de DNA in cazul omului de afaceri Catalin Chelu, spune ca nu stie de ce a fost demis si precizeaza ca explicatia nu o poate da decat ministrul de Interne, Traian Igas.

Dan Fatuloiu a declarat, in cadrul emisiunii 100%, de la B1 Tv, ca nu intelege motivul pentru care a fost demis si este convins ca a procedat corect denuntandu-l pe Catalin Chelu, care ii promisese o mita de un milion de euro. Acesta se plange ca, de cate ori a incercat sa realizeze ceva la Ministerul de Interne, a fost destituit.

"Eu ma intreb si acum de ce am fost demis. Oricum nu mai ma intorc in Ministerul de Interne. (...) Multi copii pe care i-am promovat au fost demisi pentru ca stiau o limba straina, au fost demisi pentru ca promovasera o academie in strainatate. Iata de ce nu au oamenii incredere, pentru ca daca spui ceva esti dat afara sau ti se intampla ceva suspect", a declarat Dan Fatuloiu.

Dan Fatuloiu a mai spus ca, in opinia sa, majoritatea politistilor sunt onesti si loiali institutiei, insa a precizat ca exista si unii care "fac de rusine" uniforma.

Chelu a amplasat aparatura de bruiaj in biroul lui Fatuloiu

Fostul chestor de politie a povestit si firul flagrantului organizat la Ministerul de Interne, dupa ce omul de afaceri Catalin Chelu a incercat sa il mituiasca, oferindu-i un milion de euro.

Apropiatii lui Catalin Chelu ar fi incercat sa ajunga la secretarul de stat folosindu-se de fiul sau, Alexandru Fatuloiu.

"Badea i-a spus fiului meu: 'Chelu o sa faca o campanie in media impotriva lui taica-tau ca sa il distruga'", a spus Fatuloiu, adaugand ca fiul sau a furnizat un numar de telefon de la o cartela supravegheata de procurorii DNA.

Flagrantul a fost realizat in afara cladirii Ministerului de Interne dupa ce Catalin Chelu a amplasat aparatura de bruiaj, pentru a fi oprita inregistrarea, explica Fatuloiu.

"Intr-o vineri, a venit la ora trei spunand: 'Am adus banii, dar mi-e frica'. Mi-a pus in camera un sistem de bruiaj, procurorii si ofiterii erau in anticamera. Am oprit inregistrarea, eram peste drum de parcare, vis a vis de statuie", a spus Fatuloiu.

Intrebat daca ar proceda la fel, in cazul in care ar avea ocazia, Fatuloiu a raspuns: "Da, numai asa se poate face ordine in tara asta, numai asa putem trai mai bine. Aceasta mafie a supt si a controlat totul. De unde? Din acest faliment care este acum si bugetul nu mai poate fi alimentat. Toate circuitele banilor si bunurilor sunt controlate".

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#Dan Fatuloiu, #Fatuloiu demis, #Fatuloiu intreb demis , #politie
Comentarii