Directorul Aeroportului Timisoara publica dovada ca nu bause cand l-a oprit Politia: Folosise apa de gura

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 21:42
8041 citiri
Directorul Aeroportului Timisoara publica dovada ca nu bause cand l-a oprit Politia: Folosise apa de gura
Foto: Pixabay

Directorul Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, Dan Idolu, a publicat, sambata, rezultatele problelor biologice care i-au fost prelevate dupa ce politistii l-au amendat si i-au suspendat permisul pe motiv ca a consumat alcool, concluzia acestora fiind ca nu era baut.

Idolu le-a declarat atunci politistilor ca a luat doar apa de gura, el spunand acum ca va continua actiunile in instanta atat in ceea ce priveste Politia, cat si firma care distribuie apa de gura.

"Prin prezentul comunicat doresc sa prezint opiniei publice, informata eronat despre incidentul din 20.08.2016 cand am fost oprit, consider eu, nejustificat in trafic de catre un echipaj al Sectiei 1 Politie Rurala Timisoara. Acest echipaj m-a abordat intr-un mod neconform cu procedurile standard ale politiei rutiere, supunandu-ma apoi unui test cu dispozitivul alcooltest pentru determinarea concentratiei de alcool in aerul expirat.

Mi s-a comunicat, fara a-mi fi aratat rezultatul de pe dispozitiv, ca in urma testarii a rezultat o concentratie de alcool in aerul expirat de 0,28 mg/l si ca mi se va intocmi un proces verbal de contraventie", a transmis Idolu.

El a adaugat ca a contestat presupunerile politistilor si mentionat ca cu 2-3 minute inainte de a fi testat al a folosit o apa de gura, la recomandarea medicului.

Idolu a mai anuntat ca va continua actiunea in instanta atat fata de Politie, cat si fata de societatea care importa produsul farmaceutic consumat.

De asemenea, Idolu spune ca va sesiza Protectia Consumatorului pentru publicare de informatii incomplete pe eticheta produsului.

Totodata, directorul Aeroportului Timisoara a precizat ca va cere daune morale de la societatea care importa si distribuie apa de gura.

Directorul Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara a fost amendat cu 1.125 de lei si a ramas fara permis de conducere pe o perioada de 90 de zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#director aeroport timisoara permis, #director aeroport timisoara permis suspendat , #politie