Eleva disparuta din Capitala le-a spus politistilor ca a stat la o manastire din Suceava

Duminica, 16 Februarie 2014, ora 14:02
5810 citiri
Eleva disparuta din Capitala le-a spus politistilor ca a stat la o manastire din Suceava

Iulia Ionescu, fata de 15 ani disparuta miercuri in Capitala, le-a declarat politistilor ca a stat la o manastire din judetul Suceava, pe care a si nominalizat-o, in prezent facandu-se verificari pentru confirmarea celor spuse de tanara, au declarat surse din randul anchetatorilor.

Adusa la Bucuresti de Politie, dupa ce a fost gasita intr-un tren venind de la Suceava, Iulia Ionescu le-a dat anchetatorilor o declaratie scrisa, in noaptea de sambata spre duminica, inainte de a fi predata familiei.

Fata a declarat ca a stat la o manastire din judetul Suceava si ca intentiona sa vina acasa cu trenul in care a fost gasita. Ea a mai precizat ca a fost gasita in tren de politisti, potrivit surselor citate.

Noi detalii despre eleva din Capitala disparuta - un calugar i-ar fi luat biletul de tren

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Constantin Stoica, a declarat, sambata seara, in urma verificarilor facute dupa gasirea Iuliei Ionescu, Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor infirma ca fata ar fi fost la vreo manastire din judetul Suceava.

Potrivit lui Stoica, politistii din Suceava au verificat in ultimele doua zile toate manastirile si chiar biserici din judet si nu au gasit-o pe adolescenta la niciuna dintre ele.

Pe de alta parte, Cornel Grigoriciuc, seful trenului in care a fost gasita fata, a declarat ca adolescenta, imbracata in straie calugaresti, a fost insotita in gara Suceava de un barbat, si el imbracat in haine monahale.

Potrivit sursei citate, fata s-a dezbracat de aceste straie inainte sa urce singura in tren, ramanand in haine civile - pantaloni si o jacheta neagra, ea urcand apoi singura in tren.

Seful de tren a spus ca, in momentul in care a ajuns la fata cu controlul biletelor, a stat de vorba cu ea dupa ce a recunoscut-o ca ar fi adolescenta disparuta, moment in care fata a devenit agitata si si-a sunat mama, spunandu-i ca se intoarce acasa, la Bucuresti.

Fata avea bilet pe ruta Suceava - Bucuresti, care i-a fost cumparat de catre calugar la casa de bilete din gara Suceava, a declarat Florin Catana, seful Politiei TF Suceava.

Seful de tren a mai spus ca a anuntat Politia la 112 dupa ce a recunoscut-o pe fata, insa adolescenta a fost preluata imediat de o patrula a Politiei Transporturi, aflata in trenul respectiv.

Fata a fost recunoscuta de seful de tren, in jurul orei 17.15, in dreptul localitatii Pascani, acesta transmitand autoritatilor ca este o persoana in tren cu semnalmentele Iuliei Ionescu.

Politistii au urcat in tren la Bacau si au coborat cu tanara la Focsani, potrivit unui comunicat al CFR Calatori de sambata seara. Ulterior fata a fost adusa la Bucuresti, in custodia Politiei Romane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#eleva disparuta manastire Suceava, #eleva disparuta Bucuresti, #eleva disparuta gasita tren , #politie