Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fata de 13 ani data disparuta si tanarul de 27 de ani care ar fi rapit-o au fost gasiti

Marti, 22 Octombrie 2019, ora 07:26
11103 citiri
Fata de 13 ani data disparuta si tanarul de 27 de ani care ar fi rapit-o au fost gasiti
Foto: Politia Romana

Fata de 13 ani din judetul Cluj data disparuta luni si tanarul de 27 de ani care ar fi rapit-o au fost gasiti.

"Minora de 13 ani si barbatul de 27 de ani au fost gasiti. In acest moment sunt audiati de politisti", a anuntat, marti dimineata, IPJ Cluj.

"In urma investigatiilor si a cautarilor de amploare, in noaptea de 21/22 octombrie minora a fost gasita in extravilanul localitatii Cristurel, comuna Aschileu. Aceasta era insotita de barbatul in preajma caruia a fost vazuta ultima data. Minora nu prezenta urme vizibile de violenta, iar conform primelor investigatii aceasta ar fi lipsit de acasa pe fondul unei relatii tensionate in familie?", a anuntat Politia.

In cauza a fost informata Directia Generala de Asistenta si Protectie a Copilului, iar minora a fost internata la un centru de primire a copilului in regim de urgenta.

"Barbatul in varsta de 27 de ani, ruda a minorei, a fost audiat cu privire la cele intamplate. In cauza se continua cercetarile pentru lamurirea tuturor aspectelor legate de disparitia minorei, sub coordonarea unitatii de parchet", au precizat politistii.

Politistii au emis luni o alerta in sistemul "Alerta rapire copil" in cazul fetei de 13 ani din comuna Vultureni, judetul Cluj, care a plecat de la locuinta mamei sale duminica si nu a mai revenit. Oamenii legii au facut publica si o fotografie a celui care se presupune ca a rapit-o, un tanar de 27 de ani.

Daria Maria Puica era imbracata cu un tricou cu motive florale, colanti albi cu negru si tenisi negri cand a disparut.

Ea are parul saten, drept, ochi caprui, ten deschis, constitutie atletica, iar pe frunte are o cicatrice.

Politia a facut publica si fotografia suspectului, Marian Cosmin Almas, de 27 de ani. Barbatul are 170 centimetri, ten masliniu, constitutie slaba, aproximativ 70-75 kilograme. La momentul plecarii cu fata, acesta ar fi purtat imbracaminte sport, posibil trening de culoare verde.

Adolescenta a fost cautata de politisti dupa ce a plecat, duminica, in jurul orei 16:00 de la locuinta mamei sale din satul Babutiu, comuna Vultureni, judetul Cluj si nu a mai revenit, a anuntat Politia Judeteana Cluj.

"La data de 20 octombrie a.c., in jurul orei 17:50, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Gherla au fost sesizati prin Sistemul National Unic de Apeluri de Urgenta 112 despre faptul ca minora Puica Daria Maria, in varsta de 13 ani, din satul Babutiu, comuna Vultureni, judetul Cluj, a plecat de acasa si nu a mai revenit", indica Politia Cluj.

Politistii au inceput cercetarile, stabilind ca fata a fost abordata de un barbat de 27 de ani, ruda cu aceasta, care i-a cerut sa il insoteasca, ambii plecand intr-o directie necunoscuta.

"Imediat, au fost mobilizati politisti din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si jandarmi ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Cluj si Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, sprijiniti de un caine de urma, care au demarat actiuni de cautare in zona", conform Politiei Cluj.

In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru lipsire de libertate in mod ilegal, cercetarile fiind continuate sub coordonarea Parchetului.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#fetita 13 ani gasita, #fetita luata unchi gasita , #politie