Fatuloiu: Sunt prieten cu Dan Nica de l-as impusca! - interceptari

Luni, 03 Ianuarie 2011, ora 22:16
7593 citiri
Fatuloiu: Sunt prieten cu Dan Nica de l-as impusca! - interceptari

Noi interceptari au aparut in dosarul mitei de un milion de euro, din care reiese ca Dan Fatuloiu a insistat, de zeci de ori, in discutiile cu omul de afaceri Catalin Chelu, sa primeasca bani. Mai mult, chestorul a dat chiar indicatii pentru locurile unde urmau sa se intalneasca.

Fostul secretar de stat stia ca este inregistrat si, de aceea, el poate fi, astfel, acuzat de instigare sau de exces de zel.

Interceptarile prezentate de Realitatea TV arata ca, dupa ce insista in mai multe randuri pe langa oamenii de incredere ai lui Catalin Chelu, atunci cand se intalneste cu omul de afaceri, Dan Fatuloiu il intreaba direct daca a adus banii.

Potrivit acelorasi interceptari, fostul secretar de stat in Ministerul de Interne le-a spus oamenilor de afaceri ca pe fostul ministru de Interne, Dan Nica, l-ar impusca.

Dan Fatuloiu: Nica, Nica, prietenul meu Nica.

Stefan Badea: Chiar sunteti prieteni?

Dan Fatuloiu: Unde p...? Uite aici! Suntem prieteni de l-as impusca!

Dan Fatuloiu: Cand imi dati primii bani?

Stefan Badea: Pai, acum vorbesc cu asta cand incepem efectiv.

Dan Fatuloiu: Care e pretul?

Gabriel Constantinescu: Dumneavoastra il stabiliti.

Dan Fatuloiu: Pai, eu vreti sa il stabilesc? Dumneavoastra faceti o evaluare!

Fatuloiu: Pai nu, ca eu vreau sa imi dea el (n.red. - Catalin Chelu) banii in transe.

Stefan Badea: Exact.

Fatuloiu: Sa ma intalnesc cu el!

Fatuloiu: Ai venit fara bani?

Catalin Chelu: Am nevoie de un om de incredere sa vina cu mine.

In noiembrie 2010, omul de afaceri Catalin Chelu a fost prins in flagrant incercand sa-l mituiasca pe secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Dan Fatuloiu.

Acesta i-a oferit secretarului de stat Dan Fatuloiu 50.000 de euro, doua masini de lux si doua vile, iar valoarea totala a mitei se ridica la aproape un milion de euro. Banii si bunurile ar fi fost oferiti pentru interventia in unele dosare penale in care era implicat omul de afaceri.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Valentin Fatuloiu, #dosar mita, #Nica Fatuloiu , #politie
Comentarii
Poza Fatuloiu
Fatuloiu
rank 3
Tradare! Au dat pe goarna discutiile mele cu Chelu! Stiam ca le asculta doar domnul Presedinte! Domnu' NIca, nu credeti!