Fotografia zilei: Bogdan Gigina ar fi implinit astazi 29 de ani

Miercuri, 31 August 2016, ora 16:16
3827 citiri
Fotografia zilei: Bogdan Gigina ar fi implinit astazi 29 de ani
Foto: Facebook / Vali Riciu

Bogdan Gigina, politistul mort intr-un accident de motocicleta produs in timp ce deschidea pe ploaie coloana oficiala a fostului vicepremier Gabriel Oprea, ar fi implinit astazi 29 de ani.

Cu toate ca de la moartea tragica a tanarului politist au trecut 10 luni, pagina sa de Facebook este inca deschisa si activa, iar prietenii au tinut sa isi exprime regretul ca astazi Bogdan Gigina nu mai poate sarbatori alaturi de ei.

" (...) A fost o perioada frumoasa, pana in ziua in care, politist fiind, tanarul a plecat la serviciu. A plecat cu misiunea de a asigura drum deschis pentru ministrul sau, ministrul de Interne Gabriel Oprea.

A avut nesansa ca ministrul sa-si doreasca sa mai scoata un timp record pana acasa, in ciuda faptului ca ploaia marunta si rece de toamna nu permitea unei motociclete sa circule in conditii de siguranta.

In aceste conditii vitrege, viata tanarului s-a frant, timpul a stat in loc pentru el.

Ministrul politician a trecut mai departe. Probabil isi va continua drumul in politica, iar viata lui va merge mai departe.

Legile facute de oameni pentru oameni vor da o solutie omeneasca care cu siguranta nu va aduce viata pierduta inapoi", a postat pe Facebook Vali Riciu, unul dintre politistii prieteni cu Bogdan si, totodata, cel care a lansat recent un apel pe reteaua de socializare in urma caruia a fost prins soferul care a omorat o femeie si a fugit apoi de la locul accidentului.

Pe pagina lui Bogdan au mai fost publicate si filmulete vesele inregistrate de colegi in timp ce erau la lucru. Bogdan lucrase timp de 8 ani in Ministerul de Interne.

La zece luni de la moartea sa, dosarul este inca nefinalizat si ancheta treneaza.

Recent, tatal lui Bogdan a facut dezvaluiri cutremuratoare in legatura cu abuzurile la care acesta a fost supus si a lansat un apel catre fostii lui colegi, cerandu-le sa spuna adevarul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Bogdan Gigina murit accident motocicleta , #politie
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Bogdan Gigina ar fi implinit azi 29 de ani,
Poza MiscareaTehnocrata
MiscareaTehnocrata
rank 5