Miting pentru Marian Godina - politistii ies luni in strada

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 10:39
6339 citiri
Miting pentru Marian Godina - politistii ies luni in strada
Foto: Facebook/Marian Godina

Din ce in ce mai multi oameni, politisti sau nu, isi anunta sprijinul pentru agentul Marian Godina, care denunta pe pagina de Facebook abuzurile superiorilor sai. Un miting pentru sustinerea sa va fi organizat luni, 22 februarie, in fata IPJ Brasov.

Mitingul este anuntat atat de pagina de Facebook Sustinem politistul Marian Godina! Demisia domnule chestor Aron Ioan!, dar si de Sindicatul Politistilor Dolj.

"Luni 22.02.2016 se organizeaza in Brasov un miting de protest pentru sustinerea politistului Marian Godina. Va rog frumos sa luati legatura cu liderii de sindicat si sa le comunicati daca doriti sa mergeti pentru a putea sa ne organizam in functie de numarul membrilor de sindicat care se vor deplasa in Brasov.

Plecarea se va face, cel mai probabil, din curtea inspectoratului in jurul orelor 7.30. Uniti suntem puternici!!!", se arata pe pagina de Facebook a Sindicatului Politistilor Dolj.

Miting de sustinere pentru Godina. Cine e femeia care l-a reclamat si ce dezvaluiri a mai facut politistul

"Sa va mai spunem cine este Marian Godina este ca si cum l-ai intreba pe tatal meu, microbist convins, cine este Gica Hagi. Marian Godina este un politist rutier din cadrul IPJ Brasov, cu un simt al umorului si o inteligenta cu mult peste media instelatilor si doctorilor din conducerea IPJ Brasov. Lui i-a fost pus pumnul in gura, pentru ca 'nu se raneste cu pixul', cum ar vrea oameni de genul domnului chestor 'aron ioan', ba chiar a scris o carte.

Daca v-a impresionat povestea lui, daca vreodata sau dintotdeauna, ati simtit si voi ca sunteti un 'Marian Godina', daca si voi v-ati simtit vreodata umiliti de sefi de genul sefului IPJ Brasov, sau daca pur si simplu vreti sa va aratati sustinerea fata de colegul nostru, luni, 22.02.2016, ora 13.00, va asteptam in fata IPJ Brasov, din str. Nicolae Titulescu, nr.28.

Nu conteaza ca sunteti politisti, pompieri, jandarmi, profesori, mecanici, electricieni, farmaciste, manichiuriste. Aveti nevoie sa iesiti la plimbare, sa luati o gura de aer din fata IPJ Brasov.: D Va asteptam in numar cat mai mare. Va multumim! P.S.", asa suna chemarea la miting de pe pagina de Facebook Sustinem politistul Marian Godina! Demisia domnule chestor Aron Ioan!.

Se cere demisia sefului IPJ Brasov

Mai mult, dupa dezvaluirile facute de politistul Marian Godina, Sindicatul National al Agentilor de Politie din Romania cere demisia chestorului Ioan Aron, seful IPJ Brasov, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

"Aceasta solicitare are ca baza cazul intens mediatizat al colegului nostru Marian Godina si care a scos la iveala problemele grave petrecute la nivelul acestui inspectorat de politie in ultima perioada", se arata in comunicat.

Conform sindicatului, politistului Marian Godina i s-a solicitat sa-si inchida pagina de Facebook, unde in mod constant semnaleaza abuzuri. "Este a doua oara cand inspectorul sef intervine in viata colegului nostru si, prin diverse abuzuri, incalca dreptul la libera exprimare, solicitandu-i sa inchida pagina sa personala de pe o retea de socializare, in ciuda faptului ca aceasta pagina este urmarita si apreciata de sute de mii de oameni".

In comunicat se mai arata ca in Brasov, "din cauza sefului Politiei Rutiere", "politistii rutieri au fost cercetati, suspdendati sau chiar condamnati pe nedrept".

"In campusul universitar Brasov, seful politiei si-a permis, impreuna cu administratorul sa monteze camere de supraveghere video si micofoane, sa urmareasca studentii fara drept si chiar sa exercite presiuni asupra unor studente pe baza inregistrarilor", se mai arata in comunicat, care se incheie cu cererea demisiei de onoare.

"Toate acestea consideram ca sunt motive temeinice care ar trebui sa va determine sa va inaintati demisia de onoare", se arata in comunicat.

Cum reactioneaza Crucea Rosie in scandalul politistului Godina

Recent, Marian Godina a fost reclamat superiorilor sai, dupa ce a luat permisul unui sofer, care se afla in masina cu Luana Minea, consilier judetean PSD si sefa Crucii Rosii Brasov. Femeia a pretins ca agentul a avut un comportament nepotrivit, fapt negat de Godina. Intre timp, Luana Minea si-a dat demisia, miercuri, de la Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica (ATOP) Brasov.

Continua scandalul la Brasov: Femeia care l-a reclamat pe politistul Godina si-a dat demisia

In ceea ce-l priveste pe chestorul Ioan Aron, Marian Godina a scris recent despre el pe Facebook. Politistul il acuza de abuz in serviciu, dar si ca si-a plagiat lucrarea de doctorat, atasand o cautare Google cu un pasaj din lucrarea chestorului, care pare sa se regaseasca si intr-o alta lucrare stiintifica.

A.S.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#miting sustinere Marian Godina Brasov, #demisie sef IPJ Brasov, #demisie sef politie Brasov, #demisie chestor Ioan Aron , #politie